Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza _w0nSkI.th

Siekierka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37009
Login: Siekierka
Nick oskarżonego: _w0nSkI.th
Powód skargi:  "uszkodziłeś to płać"
Data zdarzenia: 15.12.2021
Dowody: 

Spoiler

wonski2.thumb.png.b05eb3c573d24f42540264ec9cf808e8.png

Spoiler

wonski.thumb.png.7e969a97ae18abb33e588031caeb27cc.png

Spoiler

wonski3.thumb.png.edca34fc21e87a0fde9c84996c1527f2.png

Opis sytuacji: A więc tak, użyczyłem pojazdu oskarżonemu na "próbną jazdę" przed zakupem a on w momencie, w którym oddaliłem się od komputera w celu załatwienia potrzeb fizjologicznych  rozwalił go doszczętnie pisał mi, że umarł i zmienił swój nick 2 razy od tamtego momentu :D. Zapłacił 200$ ale to nie pokrywa całkowitych kosztów 150 za naprawkę od gracza na ss'ie powyżej jak i zarówno kosztów mechanika, a o zmarnowanym czasie nie wspomnę :D. Pozostałość do zapłaty wynosi: 132.43$
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.6f28fc42c908ee76e02086562168872c.png

Nie, ale jednak biorąc pod uwagę zasadę "uszkodziłeś to płać", gdy ktoś innego uderzy na drodze to też oznajmia, że bierze odpowiedzialność za ewentualne szkody? Czy może jednak bierze odpowiedzialność za ewentualne szkody w momencie dokonania ich?  
Jeżeli będziemy szli tym tokiem rozumowania "
Czy przed "jazda próbna" oskarżony oznajmiał, że bierze odpowiedzialność za ewentualne szkody?" będę brał auta od innych podczas sprzedaży na jazdę próbną i je rozwalał, bo przecież nie oznajmiłem, że biorę odpowiedzialność za wyrządzone szkody. 😄

@Ka3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.