Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Dizelek121

ThxSoMch

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37707
Login: PaxWelkQ2k22
Nick oskarżonego: @Dizelek121
Powód skargi: Działanie na szkodę organizacji.
Data zdarzenia: 12.12.2021
Dowody: mta-screen_2021-12-12_17-54-42.thumb.png.a86324f7a835071ce7d6ab45f7614f8b.pngmta-screen_2021-12-12_17-55-36.thumb.png.a4aeb286fc883e774484d2e393f40346.png
Opis sytuacji: Gracz Specjalnie zostawił pojazd na strefie dm aby został porzucony. Prowokował mnie oraz prosił abym go wywalił z organizacji bo nie chciał zapłacić za szkody.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:[2021-12-12 17:55:57] [Output] : O> Dizelek121: nie, nie ja to tam postawilem i nie z mojej winy trafilo na pp
[2021-12-12 17:56:04] [Output] : O> Adriannowakzalno: Skarga na forum.

Witam, tak jak to w logach zostało wklejone, to nie ja pozostawiłem tam ten samochód gdyż on wcześniej stał już na dm. Natomiast żeby nie robić problemu powiedziałem ze zapłacę mu polowe czyli 250 co uczyniłem ale chyba najwidoczniej on zapomniał o tym wspomnieć 🙂 i powiedziałem żeby mnie wyrzucił z organizacji gdyż ja nie mam zamiaru być w teamie z ludźmi którzy celowo próbują naciągać na kasę i są nie uczciwi… nie pozdrawiam.

8 minut temu, Dizelek121 napisał:

Witam, tak jak to w logach zostało wklejone, to nie ja pozostawiłem tam ten samochód gdyż on wcześniej stał już na dm. Natomiast żeby nie robić problemu powiedziałem ze zapłacę mu polowe czyli 250 co uczyniłem ale chyba najwidoczniej on zapomniał o tym wspomnieć 🙂 i powiedziałem żeby mnie wyrzucił z organizacji gdyż ja nie mam zamiaru być w teamie z ludźmi którzy celowo próbują naciągać na kasę i są nie uczciwi… nie pozdrawiam.

Mialeś 24h na odpowiedź Czas minął, Zapłacić musiałeś całość nie połowe Pisałeś że stałeś obok niego a jakoś byłeś ostatnim kierowcą więc nie kłam, Nie naciągam na kase tylko piszę prawdę wszystko jest w logach, Nawet na ss widać jak specjalnie unikasz kary pyskujać mi zamiast dopłacić te 250$ Czekamy na odpowiedz @Zebra

3 minuty temu, Dizelek121 napisał:

Jak narazie to na każdym kroku ty kłamiesz i próbujesz zataić to ze jednak zapłaciłem, sam się pogrążasz No ale cóż. Jeśli @Zebra powie ze jednak mam zapłacić co jednak nie powinno mieć miejsca to oczywiście ze tak zrobie 🙂 

Jak kłamie na każdym kroku ? Udowodnij to, Wysłałem dowody, Masz coś na swoje usprawiedliwienie? Widać wszystko na screenach, Teraz chcesz zapłacić aby uniknąć Kary? Pyskowałeś mi zamiast dopłacić te marne 250$ ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.