Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prośba o usunięcie organizacji Empire

FragusS

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa organizacji:  Empire
UID:  29865
Discord tag lidera: FragusS#5664
Powód usunięcia organizacji: Głównym powodem jest fakt, że zainteresowanie graczy jest dosyć znikome - wyobrażałem sobie to trochę inaczej, wydawało mi się że prowadzenie organizacji będzie o wiele łatwiejsze. Stwierdziliśmy też, że nie ma sensu tego ciągnąć skoro ekipa się wykrusza.
Jesteś pewny usunięcia organizacji?: Tak

1 godzinę temu, Dmitri6963_RU napisał:

haha prawda taka, ze się wystraszyłeś przez skargę na konkurencyjnym serwerze, bo ukradłeś regulamin i praktycznie nazwy rang hah. 

Jak można wystraszyć się skargi która w mojej opinii i nie tylko była mocno naciągana. Nie miałem możliwości aby się wypowiedzieć w tej skardze gdyż uznało że regulaminy są takie same - gdyby dokładnie przeanalizować wszystkie punkty które się "powtarzają" to można uznać skargę za kuriozalną. Kolorystyka rang, budowa zdań czy sama treść była inna.  Poza tym regulamin został zatwierdzony przez opiekuna organizacji czyli Zebre. Faktyczny powód usunięcia organizacji jest opisany wyżej i jest on jak najbardziej prawdziwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.