Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sergiuszeq

Rekomendowane odpowiedzi

UID:27185

Login: Konrad1290045523

Nick oskarżonego: DraGonLife

Powód skargi : Kradziez

data zdarzenia : 07.12.2021

dowody: https://imgur.com/a/4AFhldP

Opis sytuacji: A więc tak chciałem sprzedac solarisa i on sie zgłosił wiec pojechalismy pod urząd i sprzedałem mu auto za 21k ale miał mi oddac jeszcze 4k i nie oddał a ja chciałem 25k za niego ale on nie miał wiec sie zgodziłem zeby mi oddał dzisiaj o 12 :00 i nie oddał a poza tym odrazu po transakcji pojechał do przecho i wyszedł z serwera

Dowód na poinformowanie gracza o skardze : Nwm jak 😞

A może najpierw napisz do mnie a nie wstawiasz skargę nie było mnie w domu , graj na serwie napisz do mnie a nie się spinasz oddam ci ten hajs bo widzę że normalnie nie nie da sprawy załatwić podaj mi UID ..... 

Druga sprawa jest taka pożyczkę brałem og typa w wysokości 10k i jakoś nie spinal się 3 dni i nie było skarg napisał do mnie i mu przelałem więc admini Powidza tobie to samo kontakt z tym co interesy robiłem jak bym chciał cię oszukać nie oddać to wtedy dopiero składaj skargi pozdrawiam UID mi napisz !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.