Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na @Kuuba.

MegaFaja69

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5389
Login: Supercanter+
Nick oskarżonego: @Kuuba.
Powód skargi: Porzucenie pojazdu organizacyjnego
Data zdarzenia: 07.12.2021
Dowody: Brak, ale da radę to sprawdzić w logach pojazdu raczej, i gracz sam się przyznał.
Opis sytuacji: Gracz o nicku @Kuuba. postanowił nagle odejść z organizacji, lecz stwierdził do tego opuścić organizację. Flash był porzucony na LS, Ocean Docks, ze stanem paliwa poniżej 3/4 oraz ze zniszczoną klapą bagażnika, zderzakiem. Napisałem do gracza z prośbą o oddanie tych pieniędzy, które musiałem przez niego stracić. Na początku gracz napisał OK, gdy podesłałem logi z kwotą za którą musiałem zatankować gracz stwierdził, że nie odda, i wymaga SS, że jest on ostatnim kierowcom. *Tutaj log w którym gracz przyznaje się do pozostawienia auta: << [96] Kuuba.: i tyle mial jak go postawilem i poszedlem pracowac
Wymagam od gracza zapłaty kary za porzucenie pojazdu w wysokości 500$, oraz  ✔ Pomyślnie zatankowano 25.59l Pb98 do pojazdu marki Flash za 175.55$ *, oraz  ✔ Pomyślnie zatankowano 14.48l LPG do pojazdu marki Flash za 21.15$. Za naprawę kasować nie będę bo SS nie mam, chyba, że macie możliwość sprawdzenia ile zapłaciłem, więc wtedy proszę mu napisać tu koszty. Pozdrawiam

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Kuuba. (na serwerze też powiadomiłem w /pm)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.