Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Modele] Sachi'ego

Sachi.dff

Rekomendowane odpowiedzi

@Skypo pierwsze proszę dodać kopkę po drugie proszę dać go jako mapera @Sachi po 3 proszę dodać pracę zrobione przez niego po 4 myślę że masz to w chuju po 5 kiedy budynki dla organizacji jak to było za czasów indora po 6 jak ci dzień minął po 7 można dostać bana za zrobię zamachu na organizację inaczej odgrywałem RP że wybuchła bomba na bazie organizacji @Tubas @kooniex @princuwa@princuwa @StunterHerepo 8 czemu mi już nie odpisujesz jak to kiedyś było człowiek się wiesza aż na line po 9 po co @mirek_mefedronbiznes jak nic z nim nie robi  po 10 @Fugi mam nadzieję że moja walka się odbędzie z  @AlimentoS po 11 jeżeli chcecie super tunera Mech to polecam @MagiX oraz Mirka w ap  po 12 dobre programy robi @Testosteronpo 13  zróbcie event fabularny po 14 dodajcie nowe auta po 15 dobranoc miłych snów pozdrawiam dobre mordy czyli @kooniex @princuwa @Sta1213 @T0MASZproblem @Ka3R @StunterHere @Precux @kozaczek1 @33filipek

A zapomniał bym dajcie @Bob_Popna admistratora 

14 godzin temu, Lana_Rhoades napisał:

@Skypo pierwsze proszę dodać kopkę po drugie proszę dać go jako mapera @Sachi po 3 proszę dodać pracę zrobione przez niego po 4 myślę że masz to w chuju po 5 kiedy budynki dla organizacji jak to było za czasów indora po 6 jak ci dzień minął po 7 można dostać bana za zrobię zamachu na organizację inaczej odgrywałem RP że wybuchła bomba na bazie organizacji @Tubas @kooniex @princuwa@princuwa @StunterHerepo 8 czemu mi już nie odpisujesz jak to kiedyś było człowiek się wiesza aż na line po 9 po co @mirek_mefedronbiznes jak nic z nim nie robi  po 10 @Fugi mam nadzieję że moja walka się odbędzie z  @AlimentoS po 11 jeżeli chcecie super tunera Mech to polecam @MagiX oraz Mirka w ap  po 12 dobre programy robi @Testosteronpo 13  zróbcie event fabularny po 14 dodajcie nowe auta po 15 dobranoc miłych snów pozdrawiam dobre mordy czyli @kooniex @princuwa @Sta1213 @T0MASZproblem @Ka3R @StunterHere @Precux @kozaczek1 @33filipek

A zapomniał bym dajcie @Bob_Popna admistratora 

oho kiedy ja tu ostatnio gralem

Spoglądałem na te pracę i nie jest źle tak naprawdę, choć czasami brak stylu - lub styl jest odmienny do innego miasta tak jak na przykład osiedle w San Fierro..

Życzę powodzenia w dalszej pracy, zapewne z czasem będzie lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.