Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na TheGumis

grzech43

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15061
Login: grzech43
Nick oskarżonego: TheGumis
Powód skargi: Oszukanie na tune pojazdu
Data zdarzenia: 04.12.2021
Dowody:

Spoiler

image.png.f5fb4517c8e84350b26f5e14a7d1ac0c.png

Opis sytuacji: Tak więc tak, gracz napisał do mnie z ofertą kupna sultana pft bez nitra baku mzn, dogadaliśmy się się co do ceny. Po jakiś 40 minutach dowiedziałem się że zostało dodane na serwer coś takiego jak body do sultana, niestety nie wiedziałem o tym bo w ostatnim czasie mało gram na serwerze i nie sprawdzałem wszystkich nowości. Chciałbym odzyskać koszt tego body (60k według poradnika Volernira).
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.99d1e5aff819ec318d14b0abb70edbd8.png

Witam ja chciałbym napisać że jednak ja nigdy nie wiedziałem o żadnym body do sułtana oraz nigdy go nie widziałem ,nikt nie pisał o body na og albo na g więc ja nie wiedząc o tym pisząc na og że sek ll sułtan pft bez baku Nitra i mzn  jednak gdy jesteś nie zadowolony możemy zrobić tak że ty otrzymasz zwrot pieniędzy a ja mojego sułtana. Ja owszem też czkema na odpisanie kogoś z administracji serwera i osoba zdecyduje co w takim razie zrobimy. Najlepiej jak pieniadze i auto wrócą do poprzednich właścicieli. Do usłyszenia

Godzinę temu, grzech43 napisał:

Wolałbym aby został zwrócony koszt tego body ponieważ tak jak pisałem wcześniej po prostu podoba mi się ten sultan 

W takim razie @TheGumisjesteś zobowiązany do spłaty wyżej wymienionych 60.000$ za bodykit, który podkreślam MUSI zostać założony po otrzymaniu pieniędzy. Ile czasu potrzebujesz?

4 minuty temu, Ka3R napisał:

W takim razie @TheGumisjesteś zobowiązany do spłaty wyżej wymienionych 60.000$ za bodykit, który podkreślam MUSI zostać założony po otrzymaniu pieniędzy. Ile czasu potrzebujesz?

tylko jest jeden problem, nie mam 35 poziomu rajdowca. Co w takim przypadku?

Nie wiem moim zdaniem powinnyśmy zostać na 0 ponieważ za taką kwotę za jaką mu sprzedałem raczej nie miało by body więc wam tech lojalne ale na nawet o nim nie wiedziałem więc imo wychodzimy na 0 albo ja mam jego kasę i mu oddam a mi on sułtana.

Bo ja nie chcę płacić mu 60 k ponieważ i tak wychodzę na minus sprzedając mu go i znowu 60k w dół nie chce tak i chce zwrot sułtana 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.