Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

CytryneQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: CytryneQ.
Nick oskarżonego: @WhiteTiger
Powód skargi:  Bezpodstawne wytepanie auta do przecho
Data zdarzenia: dziś,niedawno
Dowody:  https://imgur.com/a/6xgKmsx
Opis sytuacji: wysiadłem z auta bo mi klawiatura się zbugowała i nagle gdy chciałem wsiąść spowrotem to mój pojazd został wytepany do przecho, więcej nie musze się tłumaczyć tak jak widać na dowodzie. Dziękuje

tak jak widać na filmie, wsiadłem normalnie do auta a ty mi je wytepałeś i to za nic potem dałeś mi prawko też za nic... proszę okazać dowód zabrania mi prawka bo moge dać nagranie z całej dzisiejszej mojej rozgrywki 🙂

jeśli nie chcesz okazać dowodu bezpodstawnego naruszenia mego spokoju... oraz prześladowanie mnie.

1 minutę temu, CytryneQ. napisał:

tak jak widać na filmie, wsiadłem normalnie do auta a ty mi je wytepałeś

Widać na filmie "krótkie" przerwanie gdzie w tym momencie byłeś AFK. 

1 minutę temu, CytryneQ. napisał:

proszę okazać dowód zabrania mi prawka

Nie muszę Ci żadnego dowodu pokazywać, ewentualnie Administracji RCON.

tak wyciąłem nagranie hehe w minute, odrazu wrzuciłem tą skarge po incydencie to raz a dwa, nie, nie byłem afk ponad 40 sekund 😉, a i ostatnia rzecz co to ma do tego pulpit stukałem w klawiature to miał prawo mi się włączyć pulpit tak? już wyciągasz na siłe rzeczy które nie są istotne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.