Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na patrix

WrongWay

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <1057
Login: k4rton
Nick oskarżonego: patrix
Powód skargi: Oszukanie na vmax pojazdu , brak checi odmiany poprzez blokowanie pm
Data zdarzenia: 29.11.21
Dowody: [2021-11-29 22:52:46] [Output] : (169) patrix: 200+ na whellie
Opis sytuacji:  Szukałem czegoś ciekawego do kupna, zgłosił się do mnie gracz patrix a jako , iż to była późna godzina i zainteresowal mnie pojazd postanowiłem dobić targu. Na początu było fajnie motocykl fajnie ruszał itd , zapytałem sie o jego vmax i gracz napisał , że 200 , więc myślałem , że chodzi o tapowanie, kupiłem go i zacząłem tapować ku mojemu zdziwieniu motocykl jechał od 170 do 180. Chciałbym aby koszty były zwrócone, po chęci odmiany bez skargi gracz zablokował pm.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  >> [219] patrix: infomuje o skardze

3 godziny temu, patrix napisał:

Co tutaj mam napisać Hajsu już nie mam nie okłamałem go i tyle

Czemu kłamiesz? Pieniądze na koncie masz, a motor nie jedzie tyle ile mówisz, niemożliwością jest to, ze jadąc na jednym kole jedzie więcej niż typując, a już na pewno nie "ponad 200". Jesteś zobowiązany do odmiany w trybie natychmiastowym, macie się dogadać kiedy owa transakcja dojdzie do skutku.

12 minut temu, patrix napisał:

Hajs mam dopiero teraz bo sprzedałem sentinela a jeśli nie wierzysz ze motor pojedzie 200 to mogę pokazać 

W takim razie proszę, Delshi może Cię dodać do organizacji w której jest udostępniony BF na czas udowodnienia, że motor jedzie te "ponad 200". Jako dowód wyślij SS w odnośniku tutaj (imgur, jpg, obojętnie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.