Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na remigiusz

Etanol

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6874
Login: jacek710
Nick oskarżonego: remigiusz
Powód skargi: 2x celowy taran
Data zdarzenia:  około 17.35
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2021-11-29_17-35-35.thumb.png.e84b8a76b7d01fe83d3a6dd1f15e48a5.png

Opis sytuacji: Wbijałem level na apk. transportowej a ten osobnik dwukrotnie celowo mnie staranował. Patrząc na to że nie ma premium i nie obchodzi go ze taranując mnie bulletem robi sobie większe szkody niż mi wnioskuje że przychodzi odwalać i nie za bardzo zależy mu na grze więc prosze o jakąś większą karę dla tego pana bo 1 dzień prawka go nic nie nauczy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

mta-screen_2021-11-29_17-36-34.thumb.png.218a67f9e2b12266e4265fa55f321175.png

EDIT: Kiedy wysłałem graczowi link do skargi nagle nauczył się czytać czat i stwierdził że to dobry moment by oddać mi za naprawę. Nie chce od niego pieniędzy, chce tylko żeby został ukarany ponieważ przeszkadza w rozgrywce i to możliwe że nie tylko mi więc oddałem mu te pieniądze po czym dostałem następującą wiadomość:

<< [56] remigiusz: i naura jak będzie trzeba w skardze to ss załacze

potem zwalał winę na brak synchronizacji. Ogólnie to nie wyglądało to jak brak synchronizacji dlatego gdy zobaczyłem że chce przeprowadzić 2 "atak" zacząłem spamić f12 i nie myliłem się bo staranował mnie drugi raz... 

"

EDIT: Kiedy wysłałem graczowi link do skargi nagle nauczył się czytać czat i stwierdził że to dobry moment by oddać mi za naprawę. Nie chce od niego pieniędzy, chce tylko żeby został ukarany ponieważ przeszkadza w rozgrywce i to możliwe że nie tylko mi więc oddałem mu te pieniądze po czym dostałem następującą wiadomość:

<< [56] remigiusz: i naura jak będzie trzeba w skardze to ss załacze

potem zwalał winę na brak synchronizacji. Ogólnie to nie wyglądało to jak brak synchronizacji dlatego gdy zobaczyłem że chce przeprowadzić 2 "atak" zacząłem spamić f12 i nie myliłem się bo staranował mnie drugi raz... "

ty nie bądź taki hop do przodu, administracja jest od wymierzania kary a nie na twoje widzi mi się "prosze o jakąś większą karę dla tego pana bo 1 dzień prawka go nic nie nauczy." co to ma znaczyć kolego spokojnie. za szkody zapłaciłem i tyle a jak ktoś jest na tyle nieudolną osobą żeby pisać skargę o byle co no to prosze.

Za szkody zaplaciles jak ci wyslalem link do skargi wczesniej ignorowales wiadomosci na pm XD i jeszcze wciskasz kit ze to przez problem z synchronizacja mnie 2 razy staranowałeś. Wez ty pomysl zanim cos napiszesz xD

Pozatym skoro to blad z synchronizacją to jak wytłumaczysz że auta zachowywaly sie jak przy normalnej kolizji? Uderzenie nie miało duzego impetu i kiedy we mnie wjechales nie mogłeś skręcać dalej bo cie blokowałem co widać nawet na screnie. Nadal twierdzisz ze 2 razy staranowałeś mnie przez błąd synchronizacji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.