Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sprzedam SGT 3.4 Benzyna PFT Z Nitrem

nz.brisuu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zxcv
VUID: 17413
Model pojazdu: Super GT
Silnik pojazdu: 3.4 benzyna (max)
Przebieg pojazdu: 11400
Dodatki: Zestaw Wyścigowy, Ecu V4M Turbo V5 2.0bar, C.F.I(tzw.nitro)V5, Modł zm. napędu, Gwint.Zawieszenie,Poszerzenia przód 1lvl tył2lvl, Ogranicznik, Radio, Szyby 100%, Felgi,ABS,Lampy licznik Pomarańczowe, LPG 75L, Dodatkowy Klucz, 2 programy (vmax,drift), CB-RADIO
Kwota sprzedaży: 735.000
Możliwość negocjacji: Leekiej
Sposób kontaktu: Forum,serwer

Dodatkowe informacje: możliwa wymiana na banshee/comet 

image.thumb.png.673ad8ec88f9a543b0cff0ceb8ba8146.png

16 minut temu, NieZnaszMnie napisał:

400

tyle to jak zdemontuje wszystko  za takie offki powinien byc mute bo inni którzy tu wejdą pomyślą że to na serio zapraszam do zapoznania sie z cenami, offa serwerowa 620, dalej kolejny raz pozdrowimy śmieszków jak sie sprzeda 😄 tylko powazne offki

58 minut temu, KaczyTDW napisał:

tyle to jak zdemontuje wszystko  za takie offki powinien byc mute bo inni którzy tu wejdą pomyślą że to na serio zapraszam do zapoznania sie z cenami, offa serwerowa 620, dalej kolejny raz pozdrowimy śmieszków jak sie sprzeda 😄 tylko powazne offki

mozna screena offki bo jestem zainteresowany? tak poza tym to stalo przez tydzien na forum i ledwo co za 530 poszlo

1 godzinę temu, kruczek. napisał:

mozna screena offki bo jestem zainteresowany? tak poza tym to stalo przez tydzien na forum i ledwo co za 530 poszlo

tak ledwo za 530 poszedl bo to nie byl ten ! XD tamten nie mial nitra i nie byl na pomaranczowym secie więc zanim cos napiszesz to sie doinformuj bo tez sie za nim oglądałem nie mam screena tej ofki bo nie jest dla mnie wystarczająco dobra daj więcej to może ci sprzedam tyle mam do powiedzenia tak jak juz napisalem jest do negocjacji lekkiej jak ktos nie wie co to znaczy to niech sobie wygoogluje 😄 

3 godziny temu, KaczyTDW napisał:

735.000 

do lekkiej negocjacji 🙂 

6 minut temu, KaczyTDW napisał:

tak ledwo za 530 poszedl bo to nie byl ten ! XD tamten nie mial nitra i nie byl na pomaranczowym secie więc zanim cos napiszesz to sie doinformuj bo tez sie za nim oglądałem nie mam screena tej ofki bo nie jest dla mnie wystarczająco dobra daj więcej to może ci sprzedam tyle mam do powiedzenia tak jak juz napisalem jest do negocjacji lekkiej jak ktos nie wie co to znaczy to niech sobie wygoogluje 😄 

do lekkiej negocjacji 🙂 

tamten mial nitro, nie wymyslaj glupot bo zawyzasz sobie ceny kazdego auta, sultana bez nitra baku mzn i jeszcze paru brakow sprzedawales za 850 jak po tyle chodzą z nitrem. 500ps

13 minut temu, kruczek. napisał:

tamten mial nitro, nie wymyslaj glupot bo zawyzasz sobie ceny kazdego auta, sultana bez nitra baku mzn i jeszcze paru brakow sprzedawales za 850 jak po tyle chodzą z nitrem. 500ps

nie wymyslam bo nie mial 🙂 jakby mial to bym nie dostal offy 620 skoro tamten meczyl sie za 530 xd gosciu bez nitra ma na sell teraz za 530 wiec o czym ty do mnie piszesz tak sultana sprzedawalem po zawyzonej i poszedl za 735 po co wogole dyskusja jak i tak nie sprzedam ci za tyle co chcesz 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.