Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ycob

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 523
Login: StunterHere
Nick oskarżonego: @Ycob
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu
Data zdarzenia: 28.11.2021
Dowody: https://imgur.com/a/bqs56E3
Opis sytuacji: To tak, napisalem do gracza o pojazd marki ELEGY, gdy zapytalem czego brakuje do FT. napisal ze Nitra,lpg oraz ABS, po kupnie pojazdu wyszedlem z serwera i wrocilem pozniej na serwer i zauwazylem ze pojazd nie posiada ani BAKU, ani MZN, + poszerzenia przod [1] wiec czekam na zwrot pieniedzy chociaz 50% wartosci tego tune 🙂
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/X9oC6hz

1 jeździłeś ta elegy mówiłem co ma czego nie ma nie wrobisz mnie w oddawanie kasy za tune 

Miałes kluczyki i ja testowales więc idealnie wiedziałeś co ma a teraz ci się coś nie podoba 

Co do poszerzenie też wiedziałeś że mają 1 lvl bo nie ukrywam 2 lvl wygląda kiczowato 

Teraz, Ycob napisał:

1 jeździłeś ta elegy mówiłem co ma czego nie ma nie wrobisz mnie w oddawanie kasy za tune 

Miałes kluczyki i ja testowales więc idealnie wiedziałeś co ma a teraz ci się coś nie podoba 

Nie sprawdzalismy go na diagno, zaufalem ci bo jestes czlonkiem naszej organizacji, a co do tune to sam sie pytalem ciebie czy ma ft. bez NITRA LPG jak widac na ss, nie sprawdzalem czy ma bak bo jak mowisz ze ma to nie sprawdzam a po drugie skoro wiedzialem co ma to daj tutaj SS ze pisales ze nie ma BAKU oraz MZN  

Godzinę temu, Ycob napisał:

Takie wymówki nie przechodzą, nie jesteś pierwszą osobą która tak mówi. 
Od siebie proponuję odmianę transakcji i będzie najlepiej dla obu stron.

3 minuty temu, mirek_mefedron napisał:

Takie wymówki nie przechodzą, nie jesteś pierwszą osobą która tak mówi. 
Od siebie proponuję odmianę transakcji i będzie najlepiej dla obu stron.

Jesli gracz odda mi pieniadze za zmiane felg + lakier to moge sie zgodzic na odmiane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.