Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na pracownika Francik oskrażony przez Tryff

Tryff

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Francik
Data zdarzenia:  dzisiaj
Opis zdarzenia:  Obudziłem się i patrze a na moim podjeździe niema aut okazało się, że są na parkingu policyjnym francik pisał, że były za moja posesją ale to były 2 inne i motor moja manana znajdowała się odrazu koło blipu lecz troche tył wystawał jej i nieuważam, że był to aż taki problem aby odcholowywać ją dlatego, że i tak nikt inny by tam nie zaparkował. poproszę cie Francik o rzekomego ss'a którego posiadasz na nim widac jak stała moja manana jestem pewien na 90%, że stała na terenie mojej posesji i mógł jej wystawac troche tył bo była postawiona bokiem
Dowody: https://imgur.com/gallery/EQMedpv

Odpowiedź na skargę!

Uszanowanie, Młodszy Operator Francik S.A. Road Assistance.

Otóż o godzinie 10:20 przeprowadzałem inspekcję nad pojazdami parkującymi pod domkami w mieście San Fierro w dzielnicy Ocean Flats.

Pojazd wyżej wymieniony przez właściciela został przewieziony na parking policyjny z powodem "Pojazd na opuszczonej posesji - 150$"

Pojazd Manana (20664) stał na terenie domku, który nie jest możliwy do wykupy przez obywateli.

Pojazd na, którym została przeprowadzona inspekcja techniczna, został skierowany do odholowania.

Pojazd nie znajdował się na terenie, do którego jest przypisany sąsiadujący domek.

Według taryfikatora, który jest dostępny dla każdego gracza, pojazd został odholowany poprawnie.

► Pojazd stojący na opuszczonej posesji (Dotyczy to domków, których nie da się wykupić) - 150$. ◄

Dodatkowo podsyłam ogólnodostępny wgląd do granic posesji, który znajduje się w dziale " Centrum Zarządzania Frakcji ".

Domek który został wynajęty przez Obywatela Tryff posiadał ID 220.

Spoiler

IVgzmNA.png

Spoiler

sVqTzno.png

Na wyżej udostępnionym zdjęciu widać iż pojazd Manana znajduje się już po za granicą domu, (jest przy blipie domku ale nie zależy to od odległości od blipu lecz wielkości terenu posesji).

no wsm faktycznie jest po za wydawało mi się, że stawiałem ją bliżej blipu  nie wiedziałem, że jak bedzie wystawać chociaż troszke to mogą ją zabrać  ale chciałem mieć auto postawione bokiem nie blokując dojśćia do blipu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.