Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

Dako0

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dako0
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: Bezpodstawne danie kary
Data zdarzenia: 28.11.2021
Dowody: https://imgur.com/Hvquiz3
Opis sytuacji: Jechałem szambiarką trochę się  zagapiłem i wjechałem w innego gracza oddałem mu pieniądze za szkody ale dla niego było za mało bo twierdził ze naprawa będzie więcej kosztować czego ja nie mogłem wiedzieć więc pomyślałem ze chce mnie naciągnąć na pieniądze więc on oddał mi te pieniądze co mu dałem i napisał ze złozy skarge że za mało dałem mu pieniędzy a wyzej wspomniany WhiteTiger zabrał mi prawojazdy mimo że dałem pieniądze dla gracza w którego wjechałem to że on nie przyją tych pieniędzy nie moja wina a to ile naprawa kosztowała go po tej stłuczce mi nie udowodnił wieć skąd mogłem wiedzieć czy dałem mu za mało jeszcze twierdził ze miał kurs za 200$ z aplikacji i że przezemnie go nie wykona czego też mi nie udowodnił mogłem zostać oszukany i poprostu nie chciałem.  Skarganie nie jest za nałożenie kary bo wiem że za to nie można pisać skarg tylko  jest za to że administrator nie zapoznał sie dobrze z tematem tylko zadziałał impulsywnie nie myśląc i nie sprawdzając strony drugiego gracza i nie dając szansy niczego wyjaśnić a ja bezpodstawnie zostałem poszkodowany

Hej, wypowiem się krótko na temat skargi.

Zostałeś ukarany, iż staranowałeś gracza który akurat miał kurs wjechałeś w niego. ---> Dowód dotyczący stłuczki z graczem: https://imgur.com/a/cuvgQn6

Godzinę temu, Dako0 napisał:

administrator nie zapoznał sie dobrze z tematem tylko zadziałał impulsywnie nie myśląc i nie sprawdzając strony drugiego gracza i nie dając szansy niczego wyjaśnić a ja bezpodstawnie zostałem poszkodowany

Owszem, zapoznałem się- lecz zostałeś za sam fakt uszkodzenia pojazdu graczowi. Jeżeli gracz miał kurs (Tak jak pisal 200$ + dochodzi naprawa pojazdu myślę, że rownież koło 200, a nawet ponad) co daje nam sumę również ponad 400$ a nie- 150$. 

Myślę, że więcej nie muszę tłumaczyć. 

Zastanawia mnie jeszcze po co jest taki temat jak "Skargi na administracje" skoro jak sie napisze skargr to i tak wy wszytko wiecie lepiej i sie załoze ze jeszce zadna skarga nigdy nic nie dała bo chronicie siebie nawzajem i nie dacie sobie wmówić ze popełniliscie błąd w senie jesli dałeś mi kare za to że staranowałem gracza a nie za to ze mu nie zapłaciłem to po co jeszcze nizej dodałeś ten wątek z pieniędzmi 

16 minut temu, Dako0 napisał:

Zastanawia mnie jeszcze po co jest taki temat jak "Skargi na administracje" skoro jak sie napisze skargr to i tak wy wszytko wiecie lepiej

Nie jest gdzies napisane, że wiemy "Lepiej" aby po prostu znamy regulamin.

16 minut temu, Dako0 napisał:

sie załoze ze jeszce zadna skarga nigdy nic nie dała bo chronicie siebie nawzajem i nie dacie sobie wmówić ze popełniliscie błąd

Wejdź w archiwum skarg- tam jest napisane czy jakaś skarga coś dała czy nie.

17 minut temu, Dako0 napisał:

w senie jesli dałeś mi kare za to że staranowałem gracza a nie za to ze mu nie zapłaciłem to po co jeszcze nizej dodałeś ten wątek z pieniędzmi 

Dodałem to, iż tak jak wspomniałeś " dałem mu za mało jeszcze twierdził ze miał kurs za 200$ z aplikacji i że przezemnie go nie wykona czego też mi nie udowodnił mogłem zostać oszukany i poprostu nie chciałem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.