Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza JuanAntonio

LupsoN

Rekomendowane odpowiedzi

UID:37457

Login LupsoN9

Powód: Oszustwo przy transakcji.

Nick oskarżonego: JuanAntonio

Dowody: podaje w załączniku poniżej.

Opis sytuacji: Gracz JuanAntonio miał na sprzedaż uranusa i w ogłoszeniu pisał że jest zrobione wizu i ECU 4 itd. Ja miałem sabre 2.3PB i zaproponowałem mu zamianę. JuanAntonio z początku się chyba wachał co do zamiany. Wiec parę minut potem napisał do mnie czy się chce dalej zamienić . To ja bez zastanowienia się zamieniłem z myślą że ma ecu4 i takie tam pierdoły z wizu . Potem po transakcji która dokonałem zamieniając się  oznajmił pisząc do mnie  że jednak to auto niema ecu4 i miał że mnie bekę że mnie oszukał ( dowody na dole ). Niestety nie zrobiłem SS ogłoszenia bo nie spodziewałem się że mnie oszuka. I myślę że to wystarczy do rozstrzygnięcia sprawy.

received_1508793036163102.jpeg

Witam chciałbym się odnieść do sytuacji. Więc sytuacja wyglądała w ten sposób że wystawiłem auto na giełdę wtedy posiadało ono ECU v4. Gracz o nicku palmalo96 napisal do mnie w sprawie tego uranusa, dogadaliśmy się jechałem już w umowione miejsce i gracz ten napisał mi że jednak nie bierze uranusa bo mu się nie opłaca więc postanowilem wtedy że zdemontuje ECU v4 i wystawie znowu na giełdę za mniejszą cenę,gdy jechałem do mechanika mechanicznego  napisał do mnie gracz o nicku LupsoN  z zapytaniem czy nie chce wymienić się za Sabre , więc powiedziałem że spoko możemy się wymienić, Wymieniliśmy się i rozjechaliśmy w swoje strony. 

Odnoszac się jeszcze do wypowiedzi gracza LupsoN, nie pisał mi wcześniej o wymianie za Sabre dopiero w momencie gdy gracz palmalo96 zrezygnował z transakcji odezwał się gracz LupsoN nie pytając o tuning samochodu więc wina jest tylko i wyłącznie po jego stronie.Nie ja pierwszy napisałem o wymiane co można łatwo sprawdzić za pomocą logów.

23 godziny temu, JuanAntonio napisał:

Witam chciałbym się odnieść do sytuacji. Więc sytuacja wyglądała w ten sposób że wystawiłem auto na giełdę wtedy posiadało ono ECU v4. Gracz o nicku palmalo96 napisal do mnie w sprawie tego uranusa, dogadaliśmy się jechałem już w umowione miejsce i gracz ten napisał mi że jednak nie bierze uranusa bo mu się nie opłaca więc postanowilem wtedy że zdemontuje ECU v4 i wystawie znowu na giełdę za mniejszą cenę,gdy jechałem do mechanika mechanicznego  napisał do mnie gracz o nicku LupsoN  z zapytaniem czy nie chce wymienić się za Sabre , więc powiedziałem że spoko możemy się wymienić, Wymieniliśmy się i rozjechaliśmy w swoje strony. 

Odnoszac się jeszcze do wypowiedzi gracza LupsoN, nie pisał mi wcześniej o wymianie za Sabre dopiero w momencie gdy gracz palmalo96 zrezygnował z transakcji odezwał się gracz LupsoN nie pytając o tuning samochodu więc wina jest tylko i wyłącznie po jego stronie.Nie ja pierwszy napisałem o wymiane co można łatwo sprawdzić za pomocą logów.

Wina jest twoja, bo pisałeś o sprzedaży pojazdu z ecu v4. Dlaczego nie poinformowałeś gracza przed wymianą tylko po wymianie o braku ecu?
Jest to oszustwo na tuning pojazdów, a jak dobrze wiesz (lub nie) nie tolerujemy tutaj oszustów.

pisałem ogloszenia duzo wczesniej, kiedy zdemontowalem ecu v4 przestalem pisac ogloszenia, grac LupsoN sam do mnie napisal juz po zdemontowaniu ecu v4 nie pytajac sie co posiada ten samochod, wiec jest to jego wina ja nie wiedzialem ze ten gracz dalej mysli ze posiada ecu v4, więc mógl sie on szczegółowo dopytać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.