Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na członka frakcji - Ciapek1

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: AlimentoS
Nick oskarżonego: @Ciapek1
Powód: Przyjęcie zgłoszenia, brak przyjazdu przez długi okres czasu, nie odpisywanie.
Dowody: https://imgur.com/a/gREFTDU
Opis sytuacji: O godzinie 21:59 zamówiłem taksówkę. Zgłoszenie zostało przyjęte po 5-ciu sekundach. W momencie pisania skargi (22:13) - nadal taksówkarza nie ma na miejscu. Co jakieś 2-3 minuty sprawdzam pod TAB, czy jest na służbie - jest. O godzinie 22:15 (w momencie pisania skargi) nagle znikł z służby (albo S2, albo S4). Dodatkowo członek frakcji olał moją wiadomość do niego. Liczę na ukaranie taksówkarza, ponieważ zmarnowałem ponad 20 minut swojego cennego życia, w którym liczy się każda sekunda, a Pan taryfiarz tylko nabija sobie zgłoszenia, których nie robi. Trzeba potępiać takie zachowanie. Kto wie, może nawet afczył sobie na jakimś zadupiu za przeproszeniem, że nawet nie potrafił odpisać. Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.