Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Candy

ciasnyromek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 90
Login: Ewerest69
Nick oskarżonego: Candy
Powód skargi: VDM podczas pracy na szambiarzu
Data zdarzenia: 21.11.2021 16:59
Dowody: https://prnt.sc/20djpqp oraz https://prnt.sc/20djr16
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, że pracowałem sobie na pracy szmabiarza. Miałem dość mało HP, przez co gracz o nicku Candy łatwo mnie zabił. Miałem jak widać na zamieszczonym obrazku ponad 3k litrów. Na screenschocie widać pojazd marki schafter, który posiada gracz Candy, więc łatwo można sprawdzić, że to on. To jest na 100% pojazd marki schafter, ponieważ schafter ma właśnie taką linię na masce i zaokrąglone światełka. Możecie sobię z resztą sprawdzić czy gracz Candy posiada takie auto. I jak chcecie mieć pewność to RGB tego pojazdu to raczej coś na podobieństwo zielonego. Dość dużo szczegółów mam nadzieje, że to wystarczy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://prnt.sc/20djjpn

Loool, na ssach widać że na szambiarce stoisz na środku jak każdy. Stałeś na środku i masz do mnie problem ze cię przejechałem? XD miałeś spawna niedaleko więc nie pojechałem.po ciebie, a co do zapłaty to dałem ci dwie stówy żebyś nie płakał choć to była twoja wina. 

Następnym razem jak pracujesz na szambiarce, stan na chodniku i nikt nie będzie cię przejeżdżał, a nie perfidnie na środku;).

Tutaj nie chodziło o to, żebyś po mnie podjechał tylko oddał kasę za 3k litrów. Z tego co wiem to stałem na prawym pasie na awaryjnych co jest dopuszczalne przez KRD, ponieważ nie była to droga główna, więc nie było na niej dużego ruchu. Ty nie miałeś prawa mnie potrącić widząc, że stoję z tyłu szambiarki, od której byłem 2 kroki, więc nie wierzę, że byś nie zdążył zareagować. Po prostu chamsko we mnie wyjechałeś i tyle. Nawet nie raczyłeś się zatrzymać, żeby to wyjaśnić i ewentualnie się dogadać tylko stanąłeś na sekundę i napisałeś sory po czym odjechałeś co mi nic nie daje. I te twoje marne 200$ mogę ci oddać, bo nie chce dostać bana za przyjmowanie majątku. To co miałem napisać napisałem i czekam na rozstrzygnięcie 

Na zdjęciu jesteś na środku i tak właśnie stałeś. Możesz stać na środku szambiarką, ale ty jako gracz powinieneś zejść z ulicy więc nie farmazon i nie pisz bzdur. 

200$ to dla ciebie przyjmowanie majątku? XD śmieszny jestes. Nie płacz i następnym razem nie stój na środku drogi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.