Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Azuhito

H4b3k

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7139
Login: H4b3k
Nick oskarżonego: Azuhito
Powód skargi: Wprowadzenie błąd, w celu zarobku na mojej osobie.
Data zdarzenia: 14:27:35
Dowody: https://imgur.com/a/nobl8dd
Opis sytuacji: A więc zacznijmy od początku spotkałem się z graczem Azuhito na bazie organizacyjnej ( wtedy jeszcze byliśmy w tej samej organizacji, teraz go wyrzucili za odwalanie samochodami i nie naprawianie ich) po czym spytał mi się czy chcę kupić Tampe 2.3, mówię do niego, czy zarobię na tym kupując od niego ten samochód za 19k upewniał mnie, że na nim zarobię, że dostanę jakoś 22k conajmniej, po czym wystawiając go na giełde dostawałem same oferty 14,15k reszta mnie wyśmiewała za tą cenę, czuję się oszukany poprzez tego gracza, ponieważ ten samochód nie jest tyle warty co on mnie tak bardzo zapewniał, prosiłbym również jeżeli jakiś szanowny Pan administrator miał czas o sprawdzenie logów  moich i gracza Azuhito z godziny od 14:18 do 14:30 tam będzie dokładnie widać co mi pisał itp ( również też cos tam jest opisane na załączonych screenach) dużo rzeczy też było mówione na voice chacie także na niektóre rzeczy nie ma dowodów ale samo zapewnienie mnie na czacie tekstowym, że na tym zarobię conajmniej 3k to według mnie jest oszustwo, wracając jeszcze przed zakupem pojazdu spytałem mu się za ile kupił on te autko od kogoś, powiedział mi, że dał 20k za niego ( napewno się tego wyprze bo było to raczej na voice chacie) po czym gdy kupiłem od niego ten samochód to takim szyderczym głosem powiedział mi, że dał za te auto 8k, moim zdaniem gracz powinien zostać ukarany po 1 za oszustwo po 2 za wyzywanie mnie od osób ułomnych a po 3 chciałbym zwrot pieniędzy a ja oddam chętnie auto, dziękuje bardzo za cierpliwość i wyrozumiałość, z góry dziękuje za rozpatrzenie mojej skargi i serdecznie nie pozdrawiam gracza Azuhito radzę uważać i trzymać się od niego z daleka.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Napisałem do kolegi na forum, poinformowałem go o skardze 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.