Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gracza Azuhito

Rolekk

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2856
Login: Rolekk
Nick oskarżonego:  Azuhito

Powód skargi: Brak zapłaty za pojazd ktory znajdował się na PP
Data zdarzenia: 13.11.2021
Dowody: unknown.png

Opis sytuacji: Gracz nie chce zapałcic za szkody pojazd jest na pp za 2k i gracz twierdzi ze nie jest ostatnim kierowcą a jednak na ss wszystko widać.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

mta-screen_2021-11-13_21-42-56.png

unknown.png

Chciałbym wyjaśnić zaistniałą sytuacje, po pościgu pojazdu marki: Sultan, @Stachu12 zabrano do więzienia na okres 37 minut, w tym momencie wpadłem na pomysł aby wejść do auta i odłożyć je na bazę organizacji, lecz nie wpadłem na to że zapisze się mój zapis zamiast gracza o nicku powyżej @Stachu12 został poinformowany prze zemnie na discordzie oraz messengerze, aby zapłacił za szkody które wyczynił (dowód w sprawie poniżej) 

Bez nazwy.png

3 minuty temu, Rolekk napisał:

tak jak napisałem ci na dc poproś gracza zeby przelał ci kase a ty mi ja przelejesz ... poniewaz ty jestes w systemie ostatnim kierowcą.Miłego dnia !

Aktualnie, to mnie zablokowaliście oraz zostałem wydalony z szeregów organizacji, bez wyjaśnienia (miłego wieczoru)

2 minuty temu, Azuhito napisał:

@Stachu12 potwierdził to że sam go zepsuł 

zapis powstał, po tym jak chciałem zabrać auto po pościgu gracza powyżej na bazę organizacji, wszystkie logi macie w grze odnośnie tego ze to nie ja zrobiłem pościg.

unknown.png

Teraz, mirek_mefedron napisał:

za pojazd odpowiada ostatni kierowca, ewentualnie mozesz dogadac sie z kolega ktory to zepsul zeby TOBIE spłacił koszty.
Ponawiam pytanie, ile potrzebujesz czasu?

to zależy kiedy kolega wejdzie na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.