Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na [---] - oskarżony przez [LastoAkaRudy]

LastoAkaRudy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: - - -
Data zdarzenia:  23:15
Opis zdarzenia: Witam, zaparkowałem swojego Contandera około godziny 19-21 na parkingu przy pracy koszenia trawy i wyszedłem z serwera. Wróciłem o 23 na serwer i furki nie widzę, z tego co wiem może ona stać 24h, chyba że została odholowana z innego powodu to spoko nie ma problemu, ale chciałbym go poznać. Nie wiem kto odholował mi pojazd.
Dowody:  https://prnt.sc/1ykshl6 - miejsce gdzie stał Contander

Jakbyś przeczytała PW to mógłbym dalej Ci odpisać, ale okej skoro na PW odpowiedzi się nie doczekam to tutaj napiszę. Podczas wyjmowania pojazdu z PP nie zwróciłem uwagi na nick osoby, która mi go tam wsadziła więc nie powiem Ci kto to był. Na PW spytałem się Ciebie czy możesz to sprawdzić, albo jak to inaczej sprawdzić, tak pojazd był na PP, płaciłem bodajże 500$ za wyciągnięcie go. Pozdro

Nie wiem jakim cudem, przez nie uwagę nie zobaczyłam w ogóle Twojej wiadomości. 

Jeśli chodzi o skargę, jeśli nie wiesz kto wstawił pojazd na parking policyjny to możesz napisać w dziale pomocy na forum: 

https://projectrpg.pl/forum/32-pomoc/

następnie napisać skargę, pamiętaj o tym punkcie: 

§5. Skarga nie może być napisana później niż 7 dni od dnia, w którym zdarzenie miało miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.