Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem/Błąd podczas kupna PP

DSTRicko

Rekomendowane odpowiedzi

Mój problem polega na tym, że dosłownie przed chwilą (04.11.2021 godz. 23:40) Chciałem zakupić 1300PP lecz niestety pomyliłem się w treści wiadomości. W odpowiedzi dostałem taką wiadomość "Błędna treść. Sprawdź pierwsze słowo i numer na który wysyłasz." Pieniądze z konta oczywiście pobrało. Końcówka numeru z którego została wysłana wiadomość to "465". Z góry dziękuję za pomoc.

#Edit: W razie czego moje UID to "35777"

Znalazłem przypadkiem temat z podobnym roblemem i zrobiłem tak jak radził administrator, mianowicie wysłałem zgłoszenie reklamacyjne. W odpowiedzi dowiedziałem się, że oni nic z tym nie mogą zrobić, pieniądze pobrane. Teraz moje pytanie do właściciela serwera, załatwiacie takie sprawy jakoś czy mam się pogodzić ze stratą 30zl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.