Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tumi, Kajman - oskarżony przez elufka

NightVizion

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Tumi, Kajman
Data zdarzenia:  04.11.2021 18:45
Opis zdarzenia:  Członkowie frakcji zabrali auto na lawetę gdy własciciel był obok, prosił o zdjęcie auta z lawety lecz nie chcieli go zdjąć za wszelką cenę przy tym celowo potrącili mnie dwukrotnie. Właścicielem pojazdu był VAGOS.zhar. Adepci za wszelką cene chcieli zabrać auto i dziękowali chamsko za współprace . Według mnie to totalny brak szacunku i proszę o ukaranie  tych członków.
Dowody: mam dowody
mta-screen_2021-11-04_18-43-23.thumb.png.a7bcdc3ab2d1cbcb85bf9f7a921d23db.png w postaci ss'ow

mta-screen_2021-11-04_18-43-55.png

mta-screen_2021-11-04_18-45-08.png

mta-screen_2021-11-04_18-45-18.png

mta-screen_2021-11-04_18-45-31.png

mta-screen_2021-11-04_19-04-55.png

mta-screen_2021-11-04_19-04-54.png

Informuje iż pan wchodził nam pod koła gdy ruszaliśmy, przy aucie nikogo nie było i mam ss że stało dokładnie 1d i 1h na parkingu. Auto zostało odholowane do przecho zgodnie z taryfikatorem. Pozdrawiam i proszę następnym razem nie kłamać w skargach.

Edit: przyszedł pan gdy auto było na lawecie sporo od miejsca zaparkowania.

16360494882256467195021191516792.jpg

3 minuty temu, Kajman napisał:

Informuje iż pan wchodził nam pod koła gdy ruszaliśmy, przy aucie nikogo nie było i mam ss że stało dokładnie 1d i 1h na parkingu. Auto zostało odholowane do przecho zgodnie z taryfikatorem. Pozdrawiam i proszę następnym razem nie kłamać w skargach.

16360494882256467195021191516792.jpg

Właściciel był na miejscu ,,auto zostało odholowane na chama''  Adepci nie próbowali z nami dojść do porozumienia i na dodatek przejechali mnie dwukrotnie i nie wchodziłem im pod koła jak napisał wyżej.

Z mojej strony wyglądało tak przyjechaliśmy na kosiarki w LS zobaczyliśmy auto które stoi zbyt długo więc je wzieliśmy gdy nagle podchodzi do nas osoba która mó

wi że właściciel zaraz przybędzie. Mnie nie obchodzi czy będzie za minute czy za 20 nie było go podczas zabierania auta, a przedłużanie żeby właściciel mógł przyjść (mówię tu o tym "celowym vdm" gdzie jedna osoba wskakiwała nam pod koła) jest nieodpowiednie mieliśmy prawo zabrać auto. zresztą oskarża nas osoba która nawet nie jest właścicielem auta więc oczym my wogóle mówimy. PS.: to tylko przechowalnia jak was było tam ~4 to mogliście kolegę podwieść a nie robić z igły widły. następnym razem proszę trochę milej a się dogadamy 😉

1 minutę temu, Tumi napisał:

Z mojej strony wyglądało tak przyjechaliśmy na kosiarki w LS zobaczyliśmy auto które stoi zbyt długo więc je wzieliśmy gdy nagle podchodzi do nas osoba która muwi że właściciel zaraz przybędzie. Mnie nie obchodzi czy będzie za minute czy za 20 nie było go podczas zabierania auta, a przedłużanie żeby właściciel mógł przyjść (mówię tu o tym "celowym vdm" gdzie jedna osoba wskakiwała nam pod koła) jest nieodpowiednie mieliśmy prawo zabrać auto. zresztą oskarża nas osoba która nawet nie jest właścicielem auta więc oczym my wogóle mówimy. PS.: to tylko przechowalnia jak was było tam ~4 to mogliście kolegę podwieść a nie robić z igły widły. następnym razem proszę trochę milej a się dogadamy 😉

Właściciel auta przybył po 10sekundach i prosił o odstawienie auta, żadnym dowodem nie jest potwierdzenie przez kolegę że wskakiwałem wam pod koła, ponieważ tak nie było, jak dla mnie potwierdzenie przez kolegę takiego zdarzenia jest niczym ważnym, ponieważ zrobicie wszystko by uniknąć kary. Następną sprawą jest to że podbiłem do was żebyście odstawili auto to napisaliście że nie ma takiej możliwości, wtedy zaczęła się właśnie ta konwersacja. Próbowaliśmy dojść do porozumienia lecz bezskutecznie.

1 minutę temu, elufka napisał:

Właściciel auta przybył po 10sekundach i prosił o odstawienie auta, żadnym dowodem nie jest potwierdzenie przez kolegę że wskakiwałem wam pod koła, ponieważ tak nie było, jak dla mnie potwierdzenie przez kolegę takiego zdarzenia jest niczym ważnym, ponieważ zrobicie wszystko by uniknąć kary. Następną sprawą jest to że podbiłem do was żebyście odstawili auto to napisaliście że nie ma takiej możliwości, wtedy zaczęła się właśnie ta konwersacja. Próbowaliśmy dojść do porozumienia lecz bezskutecznie.

I w te 10 sekund zdążyliśmy odjechać z początku parkingu na kosiarki pod same kosiarki, także trochę za późno, dodatkowo byliśmy atakowani przez 4 osoby, mogło to państwo inaczej rozegrać i spytać na spokojnie bez wskakiwania na lawete i pod koła

1 minutę temu, Kajman napisał:

I w te 10 sekund zdążyliśmy odjechać z początku parkingu na kosiarki pod same kosiarki, także trochę za późno, dodatkowo byliśmy atakowani przez 4 osoby, mogło to państwo inaczej rozegrać i spytać na spokojnie bez wskakiwania na lawete i pod koła

Atakowani?, akurat 2 osoby które podeszły od razu jak zobaczyły że holujecie auto przy którym był właściciel wstawiły się za nami i próbowali nam pomóc w odzyskaniu auta lecz bezskutecznie. Na to wy wysłaliście binda że dziękujecie za współpracę. Dla mnie takie zachowanie jest bardzo chamskie i nie na miejscu. 

2 minuty temu, elufka napisał:

jaki macie dowód że to był 'celowy taran' no nie sądzę że to było 10s, próbowaliście dojść do porozumienia gdzie 3 osoby naraz coś pisały i było zamieszanie, oczywiście że będę robił wszystko by uniknąć kary za coś co jest wyolbrzymione i próbujecie nas wrobić robiąc ss gdzie nie widać co się działo prócz waszego spamowania, leżenia na środku drogi i blokowania naszego wyjazdu

Witam, zacznijmy od początku... 

Z tego co przeczytałam i przeanalizowałam to w momencie holowania pojazdu przez Adeptów nie było właściciela/kierowcy w pobliżu. Gracz przybiegł gdy pojazd znajdował się już na lawecie, a pracownicy naszej frakcji nie mają obowiązku oddawać pojazdu graczowi gdy jest już on załadowany na lawete.

Słowa przez Was wypowiadane były nie kulturalne, wręcz nie miłe, w takich sytuacjach się prosi pracowników o zwrócenie pojazdu, a nie odzywa się do nich w taki sposób jak wyżej było napisane. Jeśli chodzi o celowy VDM, to kierujcie w dział Skargi na graczy, jeśli tak było, jeśli macie dowody.

Skargę zamykam i odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.