Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Mapa znajdziek Halloween 2021

czajkoSKY

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, idk napisał:

Jako administrator zacznij prezentować odpowiedni poziom, a nie poziom dziecka z przedszkola. Dynie zebrałem jako 7, więc jakoś ciężko "abym skorzystał" z tej mapki XD. A informacja, że mam niby 100 cuksów też wyssana z palca, bo mam ich 98 XD

Dobry administrator naprawdę.

"pilnuj swojej frakcji" Cały czas czepiasz sie innych osób a w sobie nigdy nie widzisz problemu. Jak chcesz kontynuować rozmowę to zapraszam na inne sposoby kontaktu niż pod poradnikiem. 
Dobry policjant naprawdę.

24 minuty temu, idk napisał:

Uss ta mapa, psujecie całą zabawę związaną ze zbieraniem 🙂  .  (Pod like na forum ta mapa jest tylko zrobiona XD)

Stworzyłem mapę w celu pomocy osobą które błądzą od kilku godzin w poszukiwania kilku dyń/cukierków, a reputacja na forum to mały dodatek który jest wynagrodzeniem za wykonanie mapy

Ps. nie musisz używać mapy jeśli nie chcesz więc nie widzę problemu.

2 minuty temu, czajkoSKY napisał:

Stworzyłem mapę w celu pomocy osobą które błądzą od kilku godzin w poszukiwania kilku dyń/cukierków, a reputacja na forum to mały dodatek który jest wynagrodzeniem za wykonanie mapy

Cóż każdy ma prawo do własnego zdania, ja osobiście uważam, że to psuje zdrową rywalizację, że 100 dyń i cukierków jest wyróżnieniem, dla osób, które ciężko pracowały aby to znaleźć, a nie dla pierwszej lepszej osoby z forum. Przykro mi, że pewien administrator nie potrafi tego przyjąć do wiadomości i musi na kogoś najeżdżać 🙂 .

2 minuty temu, idk napisał:

Cóż każdy ma prawo do własnego zdania, ja osobiście uważam, że to psuje zdrową rywalizację, że 100 dyń i cukierków jest wyróżnieniem, dla osób, które ciężko pracowały aby to znaleźć, a nie dla pierwszej lepszej osoby z forum. Przykro mi, że pewien administrator nie potrafi tego przyjąć do wiadomości i musi na kogoś najeżdżać 🙂 .

Niby jest to wyróżnienie za ciężką pracę, ale ostatecznie i tak większa połowa graczy zdobędzie te cukierki z pomocną mapy przekazywanej prywatnie przez znajomych lub z pomocą graczy, którzy już je zebrali. 

Kto chce ten z mapy korzysta, kto nie chce ten nie korzysta. Gdyby były wyznaczone nagrody za ranking osób i w jakiej kolejności kto zebrał 100 dyń/cukierków - mapa nie mogłaby zostać udostępniona. A tak to jest tylko i wyłącznie log, że ktoś zebrał 100 dyń i 100 cukierków. 

No i pominę wyzywanie osób od przedszkolaków, bo to chyba się robi w podstawówce. 😉 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.