Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ponczus

Ponczus

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko! Z tej strony Maciek aka Ponczus (lub maciekas) 😄

Parę osób może kojarzyć mnie z poprzednich serwerów na których grałem. Na scenie MTA pojawiam się zaś od 2013 roku. Interesuje się lotnictwem, podróżami i szeroko pojętym transportem.

YMilQoN.gif

Jeśli chodzi o lotnictwo to można powiedzieć, że jestem nawet zapaleńcem. Latam na symulatorach, jestem również pilotem i kontrolerem na wirtualnej sieci VATSIM. W przyszłości planuję dalej podążać w tym kierunku i wybrać się na studia ze specjalizacją pilotaż statków powietrznych.

Dużo osób również może utożsamiać mnie z HITem, wypuszczonym na nieistniejący już serwer MTA, gdzie pełniłem rolę zastępcy naczelnika Pogotowia Ratunkowego (bądź też filmem "pozew" na tym samym kanale, zrozumiały on będzie jedynie dla osób zaznajomionych z tematem).

Proszę nie brać tego zbyt na poważnie, to był 2017 rok xD

Podczas swojej kariery przewinąłem się przez wiele serwerów, czasem RP, czasem RPG. Większość życia spędziłem na "medykowaniu". Wiele godzin przegrałem również w serwerowych rozgłośniach radiowych. Jestem towarzyski i mam nadzieję, że ciepło przyjmiecie mnie do swojej społeczności. Jestem też bardzo wszechstronny - jednego dnia podróżuję autostopem po kraju, drugiego pracuję w zakładzie pogrzebowym, a dzień później idę do liceum by uczyć się do matury. 🤪

Do zobaczenia w grze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.