Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[PROBLEM] Zapomnienie Hasła- Reset Razlov

Razlov

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry/Dobry wieczór

Piszę, aby dowiedzieć się, czy jest jakaś możliwość pomocy z hasłem. Mianowice wczoraj chciałem wejść na serwer(dawno nie grałem coś koło roku), lecz okazało się, iż nie pamiętam hasła. Próbowałem wszystkie kombinacje które wydawały mi się prawdopodobne, lecz bez efektu. Po kliknięciu w przycisk zapomniałem hasła, nic nie przyszło na maila. Konto nie było zsynchronizowane z forum,(gdyż dopiero dzisiaj je założyłem), stąd pytanie czy istnieje jakaś  możliwość  odzyskania hasła ?

Login Razlov

Serial:28B9209A03C257820307ED93790C1584

Pozdrawiam

Razlov

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.