Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sprzedam Sentinel 3.1pb ECUv4

_szejdi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: _szejdi
VUID: 10997
Model pojazdu: Sentinel
Silnik pojazdu: 3.1pb
Przebieg pojazdu: Poniżej 3k, dokładnie nie sprawdzę bo mam zawieszone prawko
Dodatki: ECU v4, Felgi, Wydechy, Radio(możliwe że ma również wykrywacz fotoradarow, ale nie mogę sprawdzić z ww. powodu)
Kwota sprzedaży: 170k(-15k od rzeczywistej wartości)
Możliwość negocjacji: Nie
Sposób kontaktu: Temat, Wiadomość na forum/w grze na mój nick(_szejdi)
Dodatkowe informacje: Fajne autko, cena też wydaje mi sie że rozsądna. Jedyny minus, że nię będę mógł go pokazać kupującemu z powodu zawieszonego prawa jazdy, lecz może z pomocą administracji się uda

Widze wielu matematyki chyba nie mialo w szkole XD Polecam zsumowac cene katalogowa auta i wszystkie ulepszenia a potem zejsc o 10/20%.(gwoli scislosci mozna nawet wiecej, jezeli komus nie zalezy na godzinach grindowania pieniadzy XD)

36 minut temu, _szejdi napisał:

Widze wielu matematyki chyba nie mialo w szkole XD Polecam zsumowac cene katalogowa auta i wszystkie ulepszenia a potem zejsc o 10/20%.(gwoli scislosci mozna nawet wiecej, jezeli komus nie zalezy na godzinach grindowania pieniadzy XD)

A to nie wiedziałem że liczysz 100% części i samochód po salonowej cenie 1k

18 godzin temu, chari napisał:

senta czystego kupisz za 35k-40k a cena tuningu to 50% tyle mniej wiecej demont

Czyli dobrze rozumiem, kupuje senta z salonu za 65k, a po minucie jest warty 20k mniej? A czesci za ktore place 100% ceny mam komus sprzedac za 50% zeby mu sie demont oplacal? Nie wiem czy smiac sie z was czy z ekonomii serwera XD

Godzinę temu, _szejdi napisał:

Czyli dobrze rozumiem, kupuje senta z salonu za 65k, a po minucie jest warty 20k mniej? A czesci za ktore place 100% ceny mam komus sprzedac za 50% zeby mu sie demont oplacal? Nie wiem czy smiac sie z was czy z ekonomii serwera XD

XDDDDD dam ci Z to boxa 1.5pb 7k id 2 klucze fele radio Twoim tolkiem myślenia warty 200k

10 minut temu, demy napisał:

XDDDDD dam ci Z to boxa 1.5pb 7k id 2 klucze fele radio Twoim tolkiem myślenia warty 200k

Dorzuc jeszcze drugiego takiego mordeczko bo z tego co policzylem to jeden nawet 100k nie jest warty, biorac pod uwage 100% ceny wszystkiego XD Ale przeciez ty to wiesz 😂

Powiem ci tak gdy kupujesz auto z salonu i zrobisz nim 1 Km  auto traci na wartości jakieś 20% tak działa to tez w prawdziwym życiu   Gdy montujesz coś do twojego auta np. Częśc warta 100k. Jest ona warta 50k dlatego nie opłaca się robić swojego auta od podstaw .dziękuje za uwagę 

Dam 65k 

licze na to ze nie dostanę pkt

7 minut temu, Miki.Szef napisał:

Powiem ci tak gdy kupujesz auto z salonu i zrobisz nim 1 Km  auto traci na wartości jakieś 20% tak działa to tez w prawdziwym życiu   Gdy montujesz coś do twojego auta np. Częśc warta 100k. Jest ona warta 50k dlatego nie opłaca się robić swojego auta od podstaw .dziękuje za uwagę 

Dam 65k 

licze na to ze nie dostanę pkt

To prawda, lecz jest pewna roznica, w rzeczywistosci mozna starcic nawet te 20% ze wzgledu na brak zaufania kupujacego do sprzedajacego, przeciez wiele rzeczy moze sie wydarzyc nawet i w trakcie tego jednego kilometra. W grze natomiast auto jest doslownie takie samo przed jak i po wyjezdzie, jak i majac 100k na liczniku gdy sie kupi od cygana, takze czemu mialoby kosztowac mniej. Temat poki co do zamkniecia, ale dzieki za pierwsza sensowna odpowiedz.

3 godziny temu, _szejdi napisał:

jak taki mądry to idź się ucz matematyki, wiesz co to ekonomia? wszędzie jest inna jakbyś nie zauważył, ciesz się wgl żebyś to za 70k sprzedał

Godzinę temu, _szejdi napisał:

To prawda, lecz jest pewna roznica, w rzeczywistosci mozna starcic nawet te 20% ze wzgledu na brak zaufania kupujacego do sprzedajacego, przeciez wiele rzeczy moze sie wydarzyc nawet i w trakcie tego jednego kilometra. W grze natomiast auto jest doslownie takie samo przed jak i po wyjezdzie, jak i majac 100k na liczniku gdy sie kupi od cygana, takze czemu mialoby kosztowac mniej. Temat poki co do zamkniecia, ale dzieki za pierwsza sensowna odpowiedz.

to idź sobie handluj w realu jak ci tu tak nie pasuje XD 

3 godziny temu, chari napisał:

jak taki mądry to idź się ucz matematyki, wiesz co to ekonomia? wszędzie jest inna jakbyś nie zauważył, ciesz się wgl żebyś to za 70k sprzedał

to idź sobie handluj w realu jak ci tu tak nie pasuje XD 

Tak sie sklada ze wiem co to ekonomia i nie zamierzam sie z toba dalej przekomarzac XD

A co do handlowania w realu to nigdy nie bylem swiadkiem aby w ww. warunkach cos spadalo do 1/3 swojej ceny. Jak wyzej wspominalem, do zamkniecia i prosze niektorych o zaprzestanie osmieszania sie.

10 godzin temu, _szejdi napisał:

Tak sie sklada ze wiem co to ekonomia i nie zamierzam sie z toba dalej przekomarzac XD

A co do handlowania w realu to nigdy nie bylem swiadkiem aby w ww. warunkach cos spadalo do 1/3 swojej ceny. Jak wyzej wspominalem, do zamkniecia i prosze niektorych o zaprzestanie osmieszania sie.

Chłopie to jest gra, tu nic nie ma realnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.