Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Adameek

mihvvus

Rekomendowane odpowiedzi

UID:16265

Login: Bad3jowski

Nick oskarżonego: Bad3jowski

Powód skargi:oszustwo na tune

Data zdarzenia:14.10.2021

Dowody:

Opis sytuacji:Zamieniłem się z graczem cheetahem za manane pft oraz elegy grz mówił że jest FT bez ABS jak również się okazało do ft zalicza się wszystko fuull okazało się że pojazd ma poszerzenia 2.1

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:informuje o skardze @Adameekunknown-5.png

1 minutę temu, Adameek napisał:

To dlaczego podczas ogłaszania, że ty sprzedaż to elegy też piszesz ze jest ft bez abs ? mm hipokryzja, uwielbiam

XD¿? Dokładniejsze szczegóły bym powiedział 🤪,Co nie zmienia faktu że i tak będziesz musiał zwrocic te $ za poszerzenie 2 lvl przód :adamku 😄

4 minuty temu, Adameek napisał:

nie moja wina

ja naprawde bardzo bym chcial zebys wyszedl dobrze, ale nie mam pieniedzy. ale tak naprawde bardzo bym chcial dla ciebie dobrze. moge sie jedynie odmienic

Pisalem coś chyba że nie mam manany już tak? 

A po 2 Interesuje mnie tylko i wyłącznie $ za poszerzenie 2 lvl przód!

58 minut temu, Adameek napisał:

ta skarga nie ma sensu kompletnie... byly poszerzenia 2 a zamontowalem 1 bo kola wystawały i to jest po prostu dla wyglądu! ludzie czesto pisza ze auto ft a np nie ma zderzakow itp -.-

Zgodnie z regulaminem skarga ma sens, zacytuję definicję z regulaminu: 

Pełny Tuning (FT/Full Tune) - pojazd, który zawiera pełne ulepszenia zarówno mechaniczne jak i wizualne (FM + FV), dodatkowo również każdy możliwy do zamontowania komponent na najwyższym poziomie (licząc się z definicjami FM oraz FV), wliczając najwyższe wartości punktów ECU, ciśnienia Turbo i inne podobne.

Więc ponawiam pytanie, ile potrzebujesz czasu na przelanie kwoty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.