Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kradzierz Konta

KrychaLysy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałem wrócić na serwer po przerwie lecz nie moge sie zalogować, po wpisaniu loginu i hasła oraz próbie odzyskania hasła nie moge zalogować sie na konto. Na mail przyszły mi wiadomości że ktoś zmienił hasło oraz mail mojego konta. Konto które skradziono było korzystanie  na serialu:976F0D92DFA56B592189CAD0A527B8F4. Z tego co pamiętam był tam jester prawie full tune i trochę gotówki. Licze na szybką pomoc w odzykaniu mojego konta.

Pozdrawiam KrychaLysy

Dodam również że mail został zmieniony na [email protected] dnia 16 lipca 2021 roku. Prosze o szybkie odzyskanie mojego konta

Z tego co widzę to serial włamania ma logowania ma sporo kont, wnioskuję, że to była masówka. 

Serial zbanowałam już. Z tego co widzę to Twoje konto posłużyło jako "pośrednik".

2021-07-15 17:57:54 został sprzedany pojazd Jester VUID 6153 za 195 000$ (nie straciłeś na tej transakcji, nie mogę jej i tak cofnąć).
2021-07-15 17:57:54 zostały wykonane liczne transakcje z Twoim kontem, przekazana duża ilość kradzionych pojazdów.

To wszystko zabrałam z Twojego konta.

Niestety ustawiłeś na koncie z którego napisałeś ten sam adres e-mail co Twój poprzedni na głównym koncie. Wyślij mi w wiadomości prywatnej nowy adres e-mail i ewentualny zastępczy e-mail do tego konta, z którego napisałeś temat

W dniu 4.10.2021 o 15:50, KrychaLysy napisał:

Witam. Chciałem wrócić na serwer po przerwie lecz nie moge sie zalogować, po wpisaniu loginu i hasła oraz próbie odzyskania hasła nie moge zalogować sie na konto. Na mail przyszły mi wiadomości że ktoś zmienił hasło oraz mail mojego konta. Konto które skradziono było korzystanie  na serialu:976F0D92DFA56B592189CAD0A527B8F4. Z tego co pamiętam był tam jester prawie full tune i trochę gotówki. Licze na szybką pomoc w odzykaniu mojego konta.

Pozdrawiam KrychaLysy

Dodam również że mail został zmieniony na [email protected] dnia 16 lipca 2021 roku. Prosze o szybkie odzyskanie mojego konta

OMG SIERADZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.