Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Konkurs] 1 rocznica gry na serwerze...

Krychu

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, jak niektórzy wiedzą po moim statusie który wstawiłem dnia dzisiejszego ( 28 września ) dziś mija moja okrągła rocznica rozpoczęcia gry na tym serwerze.

Z tej właśnie okazji przychodzę do was z konkursem w którym będzie do wygrania pojazd marki Walton z id 10486 z silnikiem 1.3 typu diesel i bodykitem F-250 Classic.

Spoiler

1068715932_Zrzutekranu(150).thumb.png.e06e94c580d6b2b92bf81a198ebea52a.png

Co należy zrobić by wziąć udział w konkursie? Już śpieszę z odpowiedzią:

- Należy napisać dlaczego gracie na naszym serwerze i co w nim się najbardziej podoba, ciekawsze odpowiedzi mają większą szansę 😉 

Konkurs będzie trwał do dnia 3 Października do godziny 21:00, a wyniki zostaną ogłoszone następnego dnia.

Życzę wszystkim powodzenia! 

Lajk pozostawiony pod postem zwiększa szansę na wygraną 😉 

witam,

swoją gre na serwer zacząłem 19.11.2020, serwer mi się bardzo spodobał pod względem wizualnym oraz pod względem prac, spodobały mi się również bodykity do pojazdów. Bardzo mi się spodobała praca drwala na której przez kilka tygodni próbowałem wbić topke, niestety się nie udało. Serwer jest bardzo rozbudowany, posiada ten klimat, myślę, że jeszcze długo zdołamy pograć razem na tym pięknym serwerze.

Witam

Swoją przygodę na serwerze ProjectRPG zacząłem 26 listopada 2020r.O godzinie 9.17 podajrze Gram na tym serwerze ponieważ kolega który wcześniej zaczął przygode z MTA powiedział mi o serwerze ProjectRPG i sprawdziłem serwer i mi sie spodobał i gram do dziś.Na MTA można spotkać spoko ludzi z którymi można mieć dobry kontakt.Na serwerze mi sie podobają wszelakie prace a przedewszystkim kosiarki i szambiarz.

witam zaczełęm grać na serwerze o w roku dniu i miesiąca czyli 25.12.2020rok zaczęłem grać na serwerze za to ze ma dobrom administracje gracze som mili i tez ze jest taki real i tak opuściłem ine serwy żeby zagrać tu i cięszyć sie grom a na takiego serwera 2 na mta niema to trzeba sie cieszyć chwilami takimi:) .

Witam, konkurs dobiegł końca i z góry chciałbym przeprosić za zbyt długi czas oczekiwania na wyniki konkursu. Spowodowane były one słabym internetem, co przez co nie mogłem normalnie grać czy też pracować.

Przechodząc dalej zwycięzcą konkursu zostaje: @patryko1234.ez.

Serdeczne gratulacje dla zwycięzcy, zgłoś się po odbiór nagrody w wiadomości prywatnej na forum.

Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękuje za udział w konkursie. Do zobaczenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.