Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Prokop

ThePatryk

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23306
Login: ThePatryk
Nick oskarżonego: Prokop
Powód skargi: Zwodowanie auta i nie zapłacenie za szkody. 
Data zdarzenia: 26.09.2021
Dowody:  image.thumb.png.608cb593664c5b0396e5279dccd9fc21.png
Opis sytuacji: Wypozyczylem auto graczowi o nicku Prokop na godzinę za kwotę 500$, jak widać na ss gracz wjechał do wody, wygladą to trochę na specjalnie i nie widzę zapłaty.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png.7fda44db1f98a05b7ef7f93c8569a78f.png

XDD chlop jeszcze mowil ze mi nie da wiecej to ja mu napisalem ze tak zgadzam sie na to zeby mi wiecej nie dawal i teraz usuna ta wiadomosc i skarge napisal XDDDDD

pisal to na dc nie stety nie zrobilem ss  a bym pokazał i usuna jak pisal skarge zebyscie mnie ukarali XDDD

Wypozyczyles mi potem jak mi wpadło do wody bo ja nie wrzucilem tego specjalnie tylko zostalem staranowany do wody. a potem napisales do mnie na dc ze albo mam ci zaplacic albo mi wiecej nie wypozyczasz to ja wybralem te druga opcje tylko usuneles to na dc wiadomosc wiec nom nie ładnie kłamać ziomek 

zabrales mi klucze i nie mialem jak go wyciagnac z wody

bo chcialem wyciagnac 

image.png.f813c4917ea9c38a8f9775c221f2a6f7.png

Zapłacone do zamknięcia 

@mirek_mefedron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.