Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na cyprian

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 415
Login: naissik
Nick oskarżonego: cyprian
Powód skargi: fałszowanie dowodów, okłamywanie graczy o ilości posiadanej gotówki
Data zdarzenia: 25.09.2021
Dowody: (ss od niego: https://imgur.com/nbHkbIY) (ss z photoshopa: https://imgur.com/a/L76lNWS wystarczy sie przyjrzec tylko)
Opis sytuacji:  Od jakiegoś czasu gracz cyprian ogłaszał że kupi coś do 2kk, patrząc na to że ostatnio zrobił super deala na którym stracił ponad ~3kk nie mogłem uwierzyć że on posiada tyle gotówki. Napisałem do niego i poprosiłem o screenshota, po jakimś czasie się zgodził żeby mi go wysłać. Patrząc na takie "oko grafika" tło hudu jest po prostu na takim solidnym kolorze, który ułatwia przeklejenie cyfry w inne miejsce. Gdy poprosiłem go żeby dał mi ssa ale żeby w tle były jakieś drzewa, albo droga no cokolwiek to powiedział że mam się nie wtrącać i już nie chciał się zgodzić. Wrzuciłem sobie z ciekawości tego screenshota do photoshopa i widać że cień tej pierwszej 2 jest taki sam jak tej czwartej (ss wyżej) oraz sama ta pierwsza dwójka jest lekko niżej. Jeżeli administracja nie wierzy o tym, może wejść w logi z daty która jest pokazana na screenshocie i zobaczyć jego transakcje. Jeżeli ktoś by stwierdził że tego screenshota sam podrobiłem, oczywiście w logach z godziny około 17:30 jest log z tego jak wysyłał mi linka do imgura więc no. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/gwccfMd

Witam wiedzę, że wpłynęła na mnie z skarga z nie posiadanej gotówki. Gracz od kilku minut pisał i śmiał się ze mnie, że nie mam kaski i do tego się przyznaje. Podrobiłem tego screena tego względu, iż nie dał by mi spokoju ten gracz. Gracz wtrąca się w nie swoje sprawy wpisując cały czas do mnie. Można powiedzieć, że mam kupca na Waltona, więc piszę, że kupię coś 2kk bo dostanę w kasie dopke do niego. Ogłaszając to na /og nie szkodę nikomu oraz nie psuje. Co go w ogóle obchodzą to co ja mam. Niech administracja sprawdzi logi co on wypusje.

Nie wiem co masz do tego co ja posiadam czy coś. Zajmnij się swoimi sprawami, bo ja nie wypisuje do ludzi i proszę o wysłanie ss co mają. Czy jak chcesz sprzedać auto i masz kupca na nie, to nie piszesz, że kupisz już coś za kasę dodając do tego liczbę po sprzedaży? 

Może jeszcze Ci wyśle co teraz robię w czasie wolnym? Można to już podpiąć od nękanie.

Skarga do odrzucenia. Pozdrawiam

1 godzinę temu, cyprian napisał:

Witam wiedzę, że wpłynęła na mnie z skarga z nie posiadanej gotówki. Gracz od kilku minut pisał i śmiał się ze mnie, że nie mam kaski i do tego się przyznaje. Podrobiłem tego screena tego względu, iż nie dał by mi spokoju ten gracz. Gracz wtrąca się w nie swoje sprawy wpisując cały czas do mnie. Można powiedzieć, że mam kupca na Waltona, więc piszę, że kupię coś 2kk bo dostanę w kasie dopke do niego. Ogłaszając to na /og nie szkodę nikomu oraz nie psuje. Co go w ogóle obchodzą to co ja mam. Niech administracja sprawdzi logi co on wypusje.

Nie wiem co masz do tego co ja posiadam czy coś. Zajmnij się swoimi sprawami, bo ja nie wypisuje do ludzi i proszę o wysłanie ss co mają. Czy jak chcesz sprzedać auto i masz kupca na nie, to nie piszesz, że kupisz już coś za kasę dodając do tego liczbę po sprzedaży? 

Może jeszcze Ci wyśle co teraz robię w czasie wolnym? Można to już podpiąć od nękanie.

Skarga do odrzucenia. Pozdrawiam

najprostsze co mogłeś zrobić, powiedzieć 2kk po sell ale tego nie zrobiłeś

śmieszne jest też to że cały czas śmiałeś się ze mnie że nie mam takiego majątku żeby tego waltona twojego kupić, bo warty niby 7kk a teraz twierdzisz że za 2kk idzie? XD zastanawia mnie tylko dla kogo ten walton idzie xd

ale śmieszy mnie wylewanie twojego bólu dupy że straciłeś pare milionów w jeden dzień jak największy cj XD 

34 minuty temu, naissik napisał:

Smieszne jest też to że cały czas śmiałeś się ze mnie że nie mam takiego majątku żeby tego waltona twojego kupić, bo warty niby 7kk a teraz twierdzisz że za 2kk idzie? XD zastanawia mnie tylko dla kogo ten walton idzie xd

ale śmieszy mnie wylewanie twojego bólu dupy że straciłeś pare milionów w jeden dzień jak największy cj XD 

Dobrze, że chociaż mamy jakiegoś znawcę cen, bo naprawdę widać jak się znasz (sarkazm). Piszesz mi, że stać Ciebie na takiego Waltona, a tak naprawdę nie. Gdzie ja twierdze, że idzie za 2kk? Napisałem, że idzie z dopka od gościa w postaci 2kk. Widzę, że dalej nie możesz pogodzić się z tym, że nigdy na takiego Waltona stać Ciebie nie będzie. Polecam kupić specjalna maść może pomoże. 

34 minuty temu, naissik napisał:

najprostsze co mogłeś zrobić, powiedzieć 2kk po sell ale tego nie zrobiłeś

A później dalej byś wypisywał coś, a mogę się założyć, że to nie była pierwsza taka sytuacja gdzie wypisujesz do kogoś. Jak nie masz co robić ze swoim życiem, to zrób coś pożytecznego i  przemyśl swoje zachowanie, bo tylko trujesz dupe ludziom, można powiedzieć, że spamisz nim jak w moim przypadku.

1 godzinę temu, cyprian napisał:

Dobrze, że chociaż mamy jakiegoś znawcę cen, bo naprawdę widać jak się znasz (sarkazm). Piszesz mi, że stać Ciebie na takiego Waltona, a tak naprawdę nie. Gdzie ja twierdze, że idzie za 2kk? Napisałem, że idzie z dopka od gościa w postaci 2kk. Widzę, że dalej nie możesz pogodzić się z tym, że nigdy na takiego Waltona stać Ciebie nie będzie. Polecam kupić specjalna maść może pomoże. 

A później dalej byś wypisywał coś, a mogę się założyć, że to nie była pierwsza taka sytuacja gdzie wypisujesz do kogoś. Jak nie masz co robić ze swoim życiem, to zrób coś pożytecznego i  przemyśl swoje zachowanie, bo tylko trujesz dupe ludziom, można powiedzieć, że spamisz nim jak w moim przypadku.

Ale ja sram w tego twojego waltona, ma mnie boleć dupa bo przepłaciłeś za niego z 3 razy? XD

"a mogę się założyć, że to nie była pierwsza taka sytuacja gdzie wypisujesz do kogoś" ja lubie ogolnie sobie tak do ludzi wypisywac i im dupe truc, to moje hobby jest

Wydaje mi się, iż fakt, że gracz cyprian "podrobił" screenshota, którego najprawdopodobniej wysłał tylko i wyłącznie do ciebie, nie jest zbyt szkodliwe, ponieważ na niczym nie straciłeś.
Dziwi mnie sam fakt, że ty jako kupca prosisz właściciela pojazdu (bądź ogłaszającego) o screenshota z posiadaną gotówką, bo mu "nie ufasz".
Oskarżony w skardze wytłumaczył czemu tak zrobił i wyraził skruchę, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.