Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza FezuX

AzuS

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33740
Login: AzuS
Nick oskarżonego: FezuX
Powód skargi: Grozi mi wysłaniem majątku żebym bana dostał
Data zdarzenia: 21.09.2021
Dowody: Pierwszy SS
Opis sytuacji: zaczął się spinać o coś i zaczyna grozić
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Drugi SS

FezuX - Discord 21.09.2021 22_22_18.png

FezuX - Discord 21.09.2021 22_24_38.png

Jakby ss były nie wyraźnie to proszę pisać

Nie wysłałem do tej pory majątku, a to było po to żebyś zobaczył jakim jesteś człowiekiem, który koleguje się po to aby wziąść tylko pieniądze od drugiej osoby. Majątek nie został przelany oraz nie zostanie przelany + pisałem z tobą na discordzie na pw i żadnego z tych czynów nie zrobiłem a na discordzie na prywatnym czacie mogę pisać co mi się podoba i co chce pisać nikt mi tego nie zabroni. A tak się kolegowałeś ze mną że jak dostałem muta to chciałeś tylko abym dostał banicje i nic więcej a na live jeszcze mówiłeś wyślij a szybciej bana dostaniesz a teraz nagle skarge piszesz nie rozumiem tego zachowania. Chciałbym jeszcze dopowiedzieć apropo twojego zachowania, należało ci się to abym cię postraszył może to wreszcie zmieni twoje zachowanie wobec "kolegów". Moim zdaniem twoja skarga jest bez sensu bo wyciągasz wiadomości które były pisane na PW i piszesz że ci grożę, pisanie groźby a pisanie i wykonanie jej to jest bardzo duża różnica, a z groźbami idzie się na policję a nie do administracji panie Azusie bo nie groziłem ci na serwerze aczkolwiek zostawiam to administracji ona zadecyduje czy mnie ukara czy nie. Nie czuję się winny w tej sytuacji poprostu chciałem abyś zmienił swoje zachowanie tylko że na live kolegi o nazwie Ten_Typ byłeś bardzo mądry i śmiałeś się z tego co pisze a tu nagle skarga i jeszcze wręcz bardzo chciałeś tych pieniędzy cyt. "Nawet jak wyślesz 100 tysięcy to i tak nie dostanę bana bo to jest mało jak na mój majątek" czyli chcesz żebym wysłał więcej a jak na czacie na żywo napisałem że wysle 200k to powiedziałes tak "wyślij a szybciej dostaniesz bana". Jeśli bardzo pragnął bym banicji już dawno bym tak postąpił a że ponieważ jej nie chcę to tego nie zrobiłem bo nie jestem takim człowiekiem jak ty. W dodatku jak robiłem livy na YouTube to sam prosiłeś się żebym się z tobą podzielił a jak przestałem się z tobą dzielić to zaszła w tobie zmiana o 360° i już ani nie chciałeś rozmawiać ani pisać, wczoraj sprzedałem "wam" elegy czyli tobie i koledze to byłeś tak bardzo koleżeński w moja strona że chcieliście mnie oscamowac nawet na te drobne 10 tysięcy ale zawsze coś, mówiąc że nie macie tych pieniędzy a na live mówiliście że macie więc z takim podejściem do serwera oraz do graczy nie zajdziecie za daleko i popsujecie sobie jeszcze bardziej reputację niż już macie ja zniszczona. Zwyzywałem cię, grozilem rozumiem ale nigdy w życiu cię nie przeproszę za to jakim człowiekiem jesteś. Więcej nie mam do dodania, resztę zostawiam administracji do zastanowienia się co chcą zrobić z tą sytuacją. A spinać nie zacząłem się bez powodu tylko za to że bardzo pragniesz abym dostał bana.

To moje "proszenie o pieniądze" jak to nazwałeś było tylko wtedy kiedy robiłeś te swoje "live" na których byłem ja ty i kolega i kiedy to ty dostawałeś "donate" jakoś nie przyszło tobie do głowy rozdzielić tego na 3 osoby szczególnie wtedy jak praktycznie nic nie robiłeś a ja z graczem Ten_Typ byliśmy jedynym powodem dla którego kto kolwiek cię oglądał. A pisać/gadać przestałem ponieważ twoje gadanie typu "dobra kasę na live się zbierze" albo "weź no daj ....$ bo mi na dług brakuje" było denerwujące. Ten "scam" z elegy i tym że mieliśmy więcej $ to nie był ani trochę nastawiony na czyjąś nie korzyść było umówione 255K na które się zgodziłeś a potem wciskales koledze za 260 i gadanie że mial więcej pieniędzy nie oznacza tego ile chciał wydać na samo auto.

Człowieku o czym ty teraz mówisz cała twoja wypowiedź jest oparta na live a popatrz o ilu ja czynnikach napisalem w swojej wypowiedzi więcej niż połowę omineles. To teraz ja odpowiem w taki sposób, dostałem donate obojętnie jaki to ty mówiłeś mi cyt "Podziel się nie bądź cham" może chcesz żeby to potwierdziło kilka osób które oglądały live, może się pochwalisz ile pieniędzy odemnie juz wyprosiles? A robię nie "show" twoim zdaniem to jest rozmowa w której tylko gadacie no to szkoda mi słów. Apropo mojego zdania w którym mówiłem niby o to "dobra kasę na live się zbierze" to albo masz skleroze albo udajesz głupiego, powiedziałem "może dostanę jakiegoś donate i szybciej oddam np dług" to jest prawidłowa wersja, i ja nie muszę się z wami dzielić tym co dostałem bo co kim wy jesteście ze mam się dzielić, sam się prosiłeś i właśnie przyznałes się pisząc o te zdanie - "jakoś nie przyszło tobie do głowy rozdzielić tego na 3 osoby" właśnie sam się wkopales azusiku. A i apropo elegy to było mówione 260k od początku mogę bez problemu wysłać ci logi bo takowe istnieją w moich plikach mta. Jesteś poprostu człowiekiem który wykorzystuje swoich "kolegów" nagle Tep_Typ robi live to ty też tam jesteś i nie raz słyszałem a oglądam całe livy że prosiłeś się żeby się z tobą podzielił dziękuję skończyłem temat reszta pozostaje dla administracji sam się wkopales. Jeszcze chcę dodać ani razu nie chciałem od ciebie pieniędzy aby oddać dług. Chciałem czasem na bramki lub naprawę pojazdu ale to raczej normalne.

Wszystkie to jest około 80 tysięcy $ administracja już by mi dała bana bo na bieżąco patrzą na logi przelewów. Ponadto nie można przyjąć takiego majątku jak osoba jedna mi to wysłała a to się zebrało w sumę od kilkunastu a nawet kilkudziesięciu graczy. Ty już wczoraj na live mówiłeś że mi 300k dali bo już tak się wystraszyłes 🤣

60k? Nie przypominam sobie pamiętam że 30k i 500pp i chciał dać jeszcze clovera ale zrezygnowałem bo nie chciałem banicji, gadasz farmazony takie że płacze że śmiechu 😂 + ten gracz tak samo ci dal z 6 tysięcy mordziaty, a moje livy ogląda także administracja to dlaczego ja dalej nie mam bana?

mhm, Dobra ja sie nie mam zamiaru kłócić bo tracisz mój czas tylko, Apelacja to jest tylko Ratunek jakbyś coś postanowił głupszego zrobić

Ale z tego co mi na dsc piszesz to nie wydaje mi się żebyś się nie przejmował/stresował.

czyli masz coś na swoim "sumieniu" 

Nie widzę żebym został zbanowany, więc co ty mówisz o apelacji i o jakim ratunku? Nie dostałeś żadnych pieniędzy i nie dostaniesz już nigdy nawet ci na bramki nie przeleje. A powtarzam na prywatnym czacie na discordzie mogę pisać co mi się podoba i też powtarzam pisanie a pisanie i wykonanie czynu to jest różnica. I czy ktoś powiedział że ja się stresuje/denerwuje lub nawet przejmuje? W żadnym wypadku wręcz to ty się stresujesz jak na rekrutacji jakiejś abym dostał bana i wyszło na twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.