Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czołem!

PifPaf

Rekomendowane odpowiedzi

Szczęść Boże,

Po kilku dobrych latach przyszła pora na jakiś powrót do tej pięknej gry jaką jest Grand Theft Auto: San Andreas, a dokładniej może modyfikacja do niego jaką my Gracze po prostu uwielbiamy! Po tak długim czasie, jedynymi żyjącymi serwerami na Polskiej scenie Multi Theft Auto są ProjectRPG oraz jedyna konkurencja, której nie będę wymieniać bo bana nie chcę ale chyba każdy wie o jaki serwer chodzi. Z tego co widziałem sporo osób z tamtego serwisu siedzi teraz tutaj, a nawet kilka osób z Administracji. Głównie przyszedłem się tutaj przywitać ale chciałem też opowiedziałbym coś o sobie ale poza tym, że jestem dosyć wulgarny i zawsze szczery nie mam chyba nic do powiedzenia. Kilka osób zapewne skojarzyłoby mnie gdyby znali mój główny nickname, bo sam kilku kojarzę. Mam nadzieję, że moja rozgrywka urozmaici trochę grę niektórym frakcją, a ja nie wylecę za szybko z banem. Do zobaczenia w grze!😜

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.