Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

kradzież mojego auta

eciice

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jest sprawa wyjaśnie o co chodzi.

A więc miałem długa przerwe grania na serwerze po paru miesiącach znowu zacząłem grać i nie było mojego auta był to jester 

dowiedziałem sie od brata że włamał mi sie na konto i se go wziął pojezdził troche i oddał go komuś za free bo nie bedzie już grał i tak a to nie jest zgodne z regulaminem o ile pamietam nie można komuś oddac auto i to jeszcze takie drogie za darmo chciałbym bardzo odzyskać te auto dużo pracowałem grałem żeby na nie zarobic w tej grze duzo godzin to zajeło i to troche nie fair że ktos se go dostal za darmo. uważam że nie wazne ze to moj brat ale powinien byc zbanowany.

Pierwsze co zrób to zabezpiecz swoje konto logowaniem dwuetapowym które uniemozliwi włam na Twoje konta. https://projectrpg.pl/topic/1558-🔐-zapewnij-bezpieczeństwo-swoich-kont-oficjalne-zalecenia-projectrpg/

Jeśli auto nie poszło w dalszy obieg istnieje szansa na jego odzyskanie.

W dniu 15.09.2021 o 12:30, eciice napisał:

Witam jest sprawa wyjaśnie o co chodzi.

A więc miałem długa przerwe grania na serwerze po paru miesiącach znowu zacząłem grać i nie było mojego auta był to jester 

dowiedziałem sie od brata że włamał mi sie na konto i se go wziął pojezdził troche i oddał go komuś za free bo nie bedzie już grał i tak a to nie jest zgodne z regulaminem o ile pamietam nie można komuś oddac auto i to jeszcze takie drogie za darmo chciałbym bardzo odzyskać te auto dużo pracowałem grałem żeby na nie zarobic w tej grze duzo godzin to zajeło i to troche nie fair że ktos se go dostal za darmo. uważam że nie wazne ze to moj brat ale powinien byc zbanowany.

Dlaczego nie miałeś zabezpieczonego konta weryfikacją dwuetapową jeżeli dzielisz komputer z bratem?

W dniu 15.09.2021 o 12:30, eciice napisał:

dowiedziałem sie od brata że włamał mi sie na konto i se go wziął pojezdził troche i oddał go komuś za free

Zresztą, napisałeś, że oddał go "komuś" za free. Z tego co widzę w logach to sam oddałeś tego Jestera graczowi, którego znasz. Odkąd wróciłeś na serwer wymieniłeś z graczem RexDixoo wiele wiadomości prywatnych, po których widać, że się znacie.

Zostajecie obaj zbanowani. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.