Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza zer0stresuu

mihvvus

Rekomendowane odpowiedzi

UID:16265

Login: Bad3jowski

Nick oskarżonego: zer0stresuu

Powód skargi:Oszustwo na tuning pojazdu 

Data zdarzenia:14.09.2021(Dzisiaj)

Dowody:Poniżej 

Opis sytuacji:Zamieniłem się z graczem pojazdami z tego co pisało na forum pojazd Sentinel 1018id miał posiadać tuning FT bez Nitra Baku Licznika Bodykitu jak się okazało pojazd również nie posiada poszerzenia przedniej osi 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Screenshot_2021-09-14-20-02-40-057_com.android.chrome.jpg

unknown-24.png

IMG_20210914_201642.jpg

1 minutę temu, zer0stresuu napisał:

A więc nie miałem pojęcia że poszerzenia liczą się do ft, kolega miał zdjęcia więc mógł się spytać a ja proponuję cofnięcie trade ja mu oddaje huntleya i 60k (huntley taki jaki dostałem) a on mi sentinela taki jaki mu dałem) 

Spoko opcja wariacie aczkolwiek raczej nie skorzystam serio spodobał mi się ten sentinel 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.