Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Brak programu do zestawu.

HeliX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wczoraj dnia 13.09.2021 w warsztacie programowym poprosiłem o zrobienie programu testowego(czy jakoś tak), zapłaciłem około 1.5k. No i w tym problem, że żadnej konfiguracji nie dostałem, a kasa poszła. Auto było w przecho, no i nic nie pomogło. Znikł. Zrobiliśmy drugi program i on już był. Czy mógłbym odzyskać pieniądze za pierwszy program? Edit: drugiego też nie mam, znikł. Więc zostałem bez żadnego.

@Sky, @Zebra

@FranekMyszyglad Co ty mi wtedy dawałes?

Plus muszę dodać, że wszedłem teraz na serwer. Biorę auto z pp i okazuje się, że nie ma tego programu co mi zamontował. Ten co siadł z około 6k znikł. Nie mam żadnego a wczoraj był. Więc czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy z tych 2 programów.

10 minut temu, HeliX napisał:

@FranekMyszyglad Co ty mi wtedy dawałes?

Plus muszę dodać, że wszedłem teraz na serwer. Biorę auto z pp i okazuje się, że nie ma tego programu co mi zamontował. Ten co siadł z około 6k znikł. Nie mam żadnego a wczoraj był.

Przede wszystkim podaj VUID pojazdu w którym miałeś owy konfig.

Tylko jest problem, że go nie mogę ustawić. Nie wiem nagrać mam? Plus chciałbym zwrot na 1 program, za który zapłaciłem a nie dostałem go.

Przesyłam filmik, tu widać, że próbuje ustawić, chodz nic nie ma. @Zebra

8 minut temu, demy napisał:

Też dodam że aby zmienić konfig pojazd nie może się poruszać 

To wiem...

7 godzin temu, HeliX napisał:

Tylko jest problem, że go nie mogę ustawić. Nie wiem nagrać mam? Plus chciałbym zwrot na 1 program, za który zapłaciłem a nie dostałem go.

Przesyłam filmik, tu widać, że próbuje ustawić, chodz nic nie ma. @Zebra

To wiem...

Może Ci nie działają strzałki na klawiaturze 

Godzinę temu, demy napisał:

Może Ci nie działają strzałki na klawiaturze 

Zebra była na serwerze i sprawdzała, czy ona może. No i też nie mogła, napisała, że Sky to musi zobaczyć czy coś. Na filmie specjalnie jak widzisz zmieniam wysokość zawieszenia by pokazać, że mi strzałki działają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.