Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wedrowiec- oskarżony przez Kox1652

Kox*

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Wedrowiec
Data zdarzenia: 13.09.2021 (godziny nie wiem nie było mnie na serwerze).
Opis zdarzenia: Postawiłem sobie auto na posesji @nishi ,dostałem od niego pozwolenie żeby tam parkować a gracz o nicku Wedrowiec postanowił mi je odholować gdzie wcześniejszy mieszkaniec tego domku parkował tak samo i jemu nie odholowano auta.
Dowody: https://imgur.com/a/9h9Mmn0       (na drugim zdj za moimi plecami stało auto.

Odpowiedź na skargę!

Witam,

Otóż 13.09 został wyżej wymieniony pojazd odholowany na parking policyjny z powodem postoju na opuszczonej posesji.

Pojazd Stratum (14975) stał na wjeździe w miejscowości Los Santos Jefferson na opuszczonej posesji.

Pojazd na, którym została przeprowadzona inspekcja techniczna pojazdu, został skierowany do odholowania.

Pojazd nie znajdował się na terenie, do którego jest przypisany sąsiadujący domek.

https://imgur.com/a/4gklsIH

Według taryfikatora, który jest dostępny dla każdego gracza, pojazd został odholowany poprawnie.

Pojazd stojący na opuszczonej posesji (Dotyczy to domków, których nie da się wykupić) - 150$.

Dodatkowo podsyłam ogólnodostępny wgląd do granic posesji, który znajduje się w dziale " CZF ".

Spoiler

LyLqvTz.png

Specjalista Wedrowiec S.A. Road Assistance

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.