Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

ciągle duży ping

.Seven

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, xerio napisał:

Nie próbowałem usuwać zasobów serwera

Play

Od okolo poniedziałku 

Mam WIFI

Restartowalem Internet kilka razy pousuwałem kilka plików na dysku żeby nie obciążały

Możesz mi wysłać speedtest swojego internetu? (Zakrywając dane wrażliwe, IP), możliwe ze Twój internet nie daję rady. Jeżeli wyślesz pójdziemy z sprawą dalej.

11 minut temu, WhiteTiger napisał:

Sądze, że po tym co wysłaleś nie jest to dziwne. Twój internet nie "radzi"  sobie po prostu. Możliwe, że wczesniej tak nie miałeś bo nie miał tak niskich osiągów. Aczkolwiek zobacz jeszcze usunięcie zasobów serwera. 

Myślę że nic nie pomoże usunięcie zasobów serwera bo jak wszedłem na inny serwer MTA to też miałem duży ping

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.