Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza patryko1234

BePower

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 14658
Login: BePower
Nick oskarżonego: @patryko1234
Powód skargi: Pieniądze nie zostały zwrócone. 
Data zdarzenia: 06.09 z tego co pamiętam
Dowody: https://imgur.com/a/b7jt0l9
Opis sytuacji: Gracz kupił ode mnie pojazd Sabre na raty (od razu przy sprzedaży zapłacił 40.000$), i do dnia dzisiejszego (tj. 09.09) miał dopłacić resztę 30.000$.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/9oHHSA3

krychu  chciałem napiszać mu w godzinie odania ze mam tyllko 19k i ze odam jak najszybciej te 11k ale wtety elektryka padła w całym mieście i niemiałem jak ale bym chciał zeby BePower weszedł na serwer i zeby mu odać te 19k a 11k jutro

krychu ja juz mu odałem mam ss przelałem w banku ls 19k a tak 1d/2d i odaje niemu 11k mam zapisane juz uid jak cos bende mógł wyzłać ss ze przelałem 19k tylko brat musi mi pomoc po nigdy nie wyzyłałem ss albo nagrań jak coś do @BePower napisze sgarke ze nie odałem to jutro może wyśle te ss ze odałem oki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.