Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[BAN] CorkSpuire ukarany przez Krychu

SukaHiro

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 32364
Login: CorkSpuire
Serial: 7D18892FBE08DC336EFFEDBF1ACA7183
Data nadania kary:   Około miesiąc temu
Długość kary: Perm
Powód: CBK w raportach, odwalanie, wyzwiska, skarga na forum
Wyjaśnienie:  Chciałbym wrócić do serwera bo jednak jest to moim zdaniem jeden z Polskich serwerów rpg. Wszystko z tych rzeczy zaczęło się jak dobrze pamiętam od tego, że grałem sobie normalnie na serwerze tam jeździłem sobie i nagle z dużą prędkością uderzył we mnie jakiś gracz, jak to na serwerze rpg poprosiłem go czy może oddać mi pieniądze za szkody, jednak to był jakiś dzieciaczek zaczął mówić na vc, że ''chuj mi w dupe'', ''żebym się pierdolił bo nic mi nie da'' i zaczął we mnie dalej wjeżdżać. To ja jako, że ja też jakiś święty nie byłem, to też kilka razy w niego wjechałem później on się spłakał napisał reporta i to mi zabrali prawko na 3 dni, a nie jemu. Oczywiście jak pisałem do supporta to mi nie wierzył. To można powiedzieć, że poniosły mi emocje, bo powiedzmy szczerze na serwerze grałem ciągle a bez prawka to co ja mogłem robić. Ani wozić paczek z dm, ani pracować na kurierze, kosiarach, sweeperach i jako szambiarz. Został mi tylko magazyn albo grzyby. Na grzybach za dobrze się nie zarabiało, a magazyny mi zbrzydły jak już przez to, że kilka razy prawka nie miałem to powbijałem na nich topkę. Więc zacząłem wyzywać czajkoSKY jak dobrze pamiętam za to, że dał mi nie słusznego bana, póżniej zablokował pm, to pisałem reporty żeby chociaż to widział. Moim zdaniem zabranie prawka na serwerze to najgorsze co mogło być bo jak miałem przez 3 dni kolejne siedzieć na tych magazynach gdzie i tak przesiedziałem tam z 100h to już naprawdę mi się nie chciało. Jeszcze jest temat, Hrabia_Klocek czy jakoś tak. Miałem mu dać za sultana combi 410k gdzie powiedzmy szczerze bardzo przepłaciłem, bo nikt nie chciał go kupić, bo to był combi, ale udało mi się sprzedać. Jednak nie do końca przeczytałem regulamin tego jak bierzesz auta na kredyt. Cały regulamin przeczytałem, ale to mi umknęło, bo nie spodziewałem się nigdy, że będę kiedyś brać auto na kredyt. Wszystkie pieniądzę oczywiście spróbuje jak dostanę możliwość spłacić i myślę, że dla niego też do będzie odpowiadało bo pewnie chce odzyskać swoje pieniądze., więc mam nadzieję, że nie będzie temu przeciw. To co miałem napisać napisałem. Mam nadzieję, że pojawię się na serwerze i spróbuje poprawić te moje wszystkie błędy, bo moim zdaniem ten serwer to jest jeden z takich lepszych serwerów RPG, który nawet kiedyś mógłby dorównać 4life. 

Wstawiam ten post na pomoc, bo chciałbym aby on pojawił się na w katalogu Apelacje od kar, ponieważ nie mogłem zsynchronizować konto z forum i nie miałem jak napisać tam apelacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.