Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mirek_mefedron

janzabawki

Rekomendowane odpowiedzi

Login: meliodas
Nick oskarżonego: mirek_mefedron
Powód skargi: prawko za nic
Data zdarzenia: 31.08.2021 20:25
Dowody: gracz Andrekorek moze potwierdzic sytuacje
Opis sytuacji: jechalem sandkingiem do san  fierro i przypadkowo wjechalem w gracza andrekorek, akurat rozmawialismy razem na teamspeaku i sie z tej sytuacji smialismy, zaplacilem mu 300$ za to. I teraz tlumacze, kiedy w niego wjechalem to wylecialem do gory a mirek_mefedron to uznal za odwalanie chociaz nie widzial tej sytuacji i odrazu dal prawko. Dodam tez ze nie moglem mu tego napisac z racji tego ze mam mute ;D pozdrawiam

Witam, z tej strony moderator mirek_mefedron.
Na sam start pisania skargi wypada zapoznać się z regulaminem działu, a mianowicie z punktem:
§ 6
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Jeśli to mamy za sobą, to prawko dostałeś za jazdę w taki sposób, że nie wyglądało to na przypadkowe wjechanie tylko celowe wlecenie skracając drogę. Za chwilę podeślę nagranie jak się wyrenderuje 😉 

Załączam nagranie, z racji że na zamazanym fragmencie ze względu na logi nie widać kluczowego momentu, nagranie mogę pokazać Administracji RCON jeśli będzie taka potrzeba.
Jeśli się dobrze przyjrzymy to jasno widać że AndreKorek odleciał na bok a sandking magicznie w powietrze 😜.
Ode mnie to tyle, pozdrawiam miłej gry życzę.

no wjechalem w niego przypadkowo bo jechalem szybko i na zakrecie wzielo mnie na lewy pas a ze akurat tam byl andrekorek to wjechalem w niego i wylecialem do gory. Zaplacilem mu za szkody.  Wiec jakie odwalanie? to jest jednorazowa sytuacja za ktora zaplacilem XDD do tego ty nie dales mi prawka za zadne skracanie, zadny celowy taran tylko za "odwalanie". Skracać nie skracalem tylko tak jak juz pisalem, jechalem sandkingiem i to jeszcze akurat pod vmax z slabym gripem i mnie wzielo na lewy pas, a za szkody zaplacilem. wiec w czym problem?

Jeśli zapłaciłeś, to dlaczego o tym nie poinformowałeś? Nie mamy logów do przelewów na uchu więc nie widziałem twojego przelewu. 
Taran, skoki, skracanie - czyli to co zrobiłeś podczas tej jednej kolizji można podpiąć pod odwalanie więc powód kary jest według mnie prawidłowy.

nie mogłem poinformowac poniewaz mam mute i nie mam mikrofonu. 1. taran- byl to przypadkowy taran za ktory zaplacilem. 2. skoki- nie skakalem nigdzie tylko wjechalem w gracza a jechalem sandkingiem to wylecialem w powietrze i jest to bardzo logiczne. 3. skracanie- nie skracalem tylko tak jak juz pisalem jechalem sandkingiem z slabym gripem i kiedy skręcalem to wzielo mnie troche na lewy pas. przezco wjechalem w andrekorka. a jechanie pod prad to nie skracanie z tego co sie orientuje.

Ścinałeś zakręt, co można też uznać za skracanie. Pieniądze faktycznie przelałeś, dlatego karę masz ściągniętą. Z racji że nie byłeś zmutowany na voice, myślałem że tam mi odpowiesz, ale chwile przy nas postałeś i pojechałeś dalej, dlatego nadałem karę. Tak jak mówiłem na uchu nie mam dostępu do przelewów, przez co nie widziałem że przelałeś tą kwotę. 

Dodatkowo dodam, że jest to mój ostatni post pod skargą, chyba że ARCON będzie mnie prosić o wypowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.