Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sprzedam Tunera Vizualnego!!

szewczykk

Rekomendowane odpowiedzi

Po czym to stwierdzasz? Tuner jak każdy inny. Miejsce? Nie ma to znaczenia, inaczej może ma ale jeśli chłop będzie chciał zrobić tune do auta to nie będzie patrzył czy będzie robił to w sf czy w palomino które jest minutę drogi dalej więc kompletnie nie rozumiem takiego myślenia.

2 godziny temu, szewczykk napisał:

Po czym to stwierdzasz? Tuner jak każdy inny. Miejsce? Nie ma to znaczenia, inaczej może ma ale jeśli chłop będzie chciał zrobić tune do auta to nie będzie patrzył czy będzie robił to w sf czy w palomino które jest minutę drogi dalej więc kompletnie nie rozumiem takiego myślenia.

tym sie różni że każdy woli pojechac do lepszej lokalizacji bo po 1 do pc jest slaby dojazd po 2 jest daleko z ls daleko z sf daleko z lv. 1k

1 godzinę temu, Szambiarz napisał:

tym sie różni że każdy woli pojechac do lepszej lokalizacji bo po 1 do pc jest slaby dojazd po 2 jest daleko z ls daleko z sf daleko z lv. 1k

Kurwa powiem ci że faktycznie jest spory problem zamiast minuty jechać 2/3 XDD Rozumiem każdy ma swoje poglądy ale dla mnie obniżanie ceny tunera że względu na miejsce mimo tego że ruch jeśli chodzi o klientów jest bardzo dobry nie ma sensu XD

Za to 1k ci mogę waltona sprzedać czystego pseudonim "banan" taki ładny żółty, co ty na to?

1 godzinę temu, Szambiarz napisał:

4 godziny temu, szewczykk napisał:

Na temat lokalizacji i takiego toku myślenia coś napisałem wyżej 😉 W takim razie się nie dogadamy miłego.

Polecam bardziej zapoznać się z serwerem oraz normalnym tokiem myślenia. Jak ktoś jest przykładowo na drwalu i chcę zrobić wizu, to wiadomo, że pojedzie na tunerka do BlueBerry, a nie do PC. Myślenie, że 1 min dłużej czy więcej zmienia wszystko. Jakbyś grał kiedyś, to może byś wiedział, że ludzie wolą najbliższe lokalizację oraz mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, iż miałem go kiedyś w grudniu a ludzie cały czas pisało gdzie on się znajduje. Gracze wolą przyjeżdżać do znanych miejsc na mapie, a nie do za przeproszeniem zadupia.

Myślę, że teraz zrozumiałeś o co chodzi.

2 minuty temu, cyprian napisał:

Polecam bardziej zapoznać się z serwerem oraz normalnym tokiem myślenia. Jak ktoś jest przykładowo na drwalu i chcę zrobić wizu, to wiadomo, że pojedzie na tunerka do BlueBerry, a nie do PC. Myślenie, że 1 min dłużej czy więcej zmienia wszystko. Jakbyś grał kiedyś, to może byś wiedział, że ludzie wolą najbliższe lokalizację oraz mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, iż miałem go kiedyś w grudniu a ludzie cały czas pisało gdzie on się znajduje. Gracze wolą przyjeżdżać do znanych miejsc na mapie, a nie do za przeproszeniem zadupia.

Myślę, że teraz zrozumiałeś o co chodzi.

Rzadko kiedy się zdarzało że ktoś nie widział a jeśli już to wszystko mu tłumaczyłem i za każdym razem trafiali więc idk. Miałem go tydzień i wszystko fajnie szło.

Btw to sprzedane

W dniu 31.08.2021 o 00:07, szewczykk napisał:

Kurwa powiem ci że faktycznie jest spory problem zamiast minuty jechać 2/3 XDD Rozumiem każdy ma swoje poglądy ale dla mnie obniżanie ceny tunera że względu na miejsce mimo tego że ruch jeśli chodzi o klientów jest bardzo dobry nie ma sensu XD

Za to 1k ci mogę waltona sprzedać czystego pseudonim "banan" taki ładny żółty, co ty na to?

Chętnie wezmę tego waltona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.