Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Flex10

Freeze*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8243
Login: szambiarz
Nick oskarżonego:Flex10

Powód skargi: oszustwo
Data zdarzenia: Wczoraj w nocy około godziny 23 40 - 00 10
Dowody: zaraz wkleje a jesli nie znajde to administracja bedzie miec w logach
Opis sytuacji: Gracz Flex10 zaproponowal mi wymiane pojazdami jego 3 pojazdy za mojego feltzera ft bez mzn na n5 i T. Gracz pisał że jego pojazdy są warte ponad 650k lecz to nie jest prawda a ja mu zaufałem + oszukał mnie na tune pojazdy ponieważ euros i walton mają fabrycznie 4x4
Dowód na poinformowanie gracza o skardze> próbowałem na forum go poinoformowac lecz 

• Flex10 nie może otrzymywać wiadomości. 

[2021-08-26 23:45:43] [Output] : << [102] Flex10: 3 auta za to

[2021-08-26 23:45:37] [Output] : << [102] Flex10: Feltzer 3.7 Max silnik Ecu v4 Turbo v5 Wyscigowy 4x4 Kluczyk 3kid // Waltona 1.5pb ECU V4 TURBO V5 GZ VIZU BODY 4X4 LAMPKI KOLOROWE NITRO V1/// Euros 3.1pb Max silnik ecu v4 vizu 4X4 PM

[2021-08-26 23:45:48] [Output] : << [102] Flex10: ponad 650k,

tutaj widac ze gracz napisal ze ponad 650 w tych autach jest + walton i euros maja fabrycznie 4x4 a on dopisal to jako tuning dodatkowy i troche mnie to zmyliło xD

jak bedzie trzeba wiecej logow to moge wkleic bo mam wszystko prawie chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.