Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <Majkkel>

zakos

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8666
Login: zakos
Nick oskarżonego: Majkkel
Powód skargi: Oszukanie z zerowaniem konta
Data zdarzenia: 25.08
Dowody: w postaci logów i też sie przyznał moge podesłac logi i inne dowody wiem ze za edytowanie logow perm

[2021-08-25 17:17:34] [Output] : >> [33] Majkkel: A git wszystko a u ciebie? miałeś tą czystke?
[2021-08-25 17:17:41] [Output] : << [33] Majkkel: mialem
[2021-08-25 17:17:49] [Output] : << [33] Majkkel: ale mam to samo co mialem więc ez i jebac zakosa 😎
[2021-08-25 17:17:57] [Output] : >> [33] Majkkel: skad? XD
[2021-08-25 17:18:02] [Output] : << [33] Majkkel: nie interere hah
[2021-08-25 17:18:08] [Output] : >> [33] Majkkel: okok
Opis sytuacji: ziomek dostał bana po czym zgodzil sie na ub z zerowaniem konta a i tak ma wszystko. Prosze o dokladne sprawdzenie logów i czy sobie nie przerzucil majatku na inne konto, z gory dziekuje. Miłego dnia/Wieczoru
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: niestety mam bana na serwie dowody zostaly podesłane anonimowo.

Witam haha nie mogę ze śmiechu, wypowiem się raz enty.

Skąd niby wiesz że mam niby to co miałem? Co patrzysz mi w konto bankowe ty chakerze? hahaha

Nie no tu trzeba zakos myśleć wiesz? A ty do mądrych nie należysz xDDD leje z ciebie jak nie wiem.

Administracje zapraszam do zobaczenia mojego konta :))

A i logi nie są twoje xD I nie anonimowo tylko od twojego kumpla szefczyka 🙂

Pozdrawiam Majkkel.

1 minutę temu, Majkkel napisał:

Witam haha nie mogę ze śmiechu, wypowiem się raz enty.

Skąd niby wiesz że mam niby to co miałem? Co patrzysz mi w konto bankowe ty chakerze? hahaha

Nie no tu trzeba zakos myśleć wiesz? A ty do mądrych nie należysz xDDD leje z ciebie jak nie wiem.

Administracje zapraszam do zobaczenia mojego konta :))

Pozdrawiam Majkkel.

Nie wiem czy widziałeś wyżej ale przyznales się do tego więc nie wiem w czym masz problem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.