Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na @Rafaal

jasiek324

Rekomendowane odpowiedzi

Login: jasiek324
Nick oskarżonego: @Rafaal
Powód skargi: faworyzacja członków organizacji w biznesie, nie wypłacenie należności 
Data zdarzenia: ostatni miesiąc 
Dowody: received_792860814744644.jpeg.e9b588e046a8351b201e31e284acd78c.jpegreceived_548219032967208.jpeg.3c4e72015a3578301820755ef318ea13.jpegreceived_1503773613307149.jpeg.42c7166499bc1a06cf6d6f19cdd1654e.jpeg
Opis sytuacji: Jak widać na załączonych ss Aiishan napisała że jak Rafał nie był w zarządzie pn nie dostawała grafika gdyż było 2 grafików i nie trzeba było długo czekać na grafiki do artykułów . Na 2 ss wiać jak undefined pisze że jak bym był w organizacji Rafała nie miał bym problemów po czym można wnioskować faworyzacja członków organizacji.  Za to na 3 ss widać nie miłą odzywkę w moją stronę.  Na zażut nie pypłacenia należności nie mam dowodu gdyż Rafał usunął moje artykuły lecz wydaje mi się że poświęciłem na to swój  czas artykuł został zkorektoeany więc powinna mi zostać wypłacona moja należność

Witam, Director Rafaal z zarządu Project News. 

Zacznę więc od odpowiedzi na zarzut pierwszy tj. "faworyzacja członków organizacji w biznesie".
Przyjęcie Aiishan na stanowisko grafika było poparte pewnymi zmianami, którymi zajęła się właśnie ona. (zmiana szaty graficznej ramek oraz ogólną pomocą z przebudową). Tutaj pominę fakt o tym, że i tak przyjęcie jej konsultowane było z administracją RCON. 
Co do wypowiedzi gracza undefined1312_, chciałbym abyś przedstawił mi to w jaki sposób go faworyzowałem, bo nie bardzo rozumiem. (pomijając fakt tego, że był w organizacji od jednego dnia oraz znałem go dokładnie tą samą ilość czasu.)

Czas na zarzut drugi. 
Fakt niewypłacenia ci tamtych pieniędzy wytłumaczony był już za czasów, kiedy Directorem był Kamcio. Zostałeś wydalony z biznesu za otrzymanie trzech minusów przez co utraciłeś prawo do otrzymania wypłaty. (pomijając to, że przyjął cię z powrotem do biznesu tak po prostu po wydaleniu.)

Zarzut trzeci.
Nie bardzo rozumiem co niepoprawnego było w tej "odzywce".  Wprowadzałeś złą atmosferę w biznesie, obrażałeś innych członków przez co ostatecznie zostałeś usunięty z biznesu. (po raz drugi)

Tyle z mojej strony. Pozdrawiam 😉

12 godzin temu, Rafaal napisał:

Tutaj pominę fakt o tym, że i tak przyjęcie jej konsultowane było z administracją RCON. 

Nie mam obowiązku podawania ci dokładnych powodów tego działania. Poza tym zmiana ta znacznie zmniejszyła czas oczekiwania na grafiki oraz przyśpieszyła te zmiany.

@szystko co dot. aiishan było konsultowane ze mną, więc nie rozumiem trochę zarzutów. Aiishan już udowodniła, że ciężko pracuje na tym stanowisku.

W dniu 22.08.2021 o 23:30, jasiek324.cj napisał:

Na 2 ss wiać jak undefined pisze że jak bym był w organizacji Rafała nie miał bym problemów po czym można wnioskować faworyzacja członków organizacji.

No tak, bo jak ktoś napisze, że Zebra jest chłopakiem to tak musi być. To, że ktoś napisał coś takiego nie znaczy, że ma to jakiekolwiek odzwierciedlenie w rzeczywistości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.