Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na gracza Szymrek7

Sehen

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16448
Login: >>>REDBULEK
Nick oskarżonego: Szymrek7
Powód skargi: walnął w nas i nie chciał zapłacić a sie przyznał że walnął 
Data zdarzenia: 22.08.2021
Dowody: https://imgur.com/a/uKI98ZJ
Opis sytuacji:  jechaliśmy sobie i on jedzie na boku i w nas uderzył i nie zapłacił a sam sie przyznał + jeszcze ciśnie po rodzicach 
Dowód o poinformowanie gracza o skardze:    https://imgur.com/a/AUcgqfg

@Szymrek7

1 minutę temu, Szymrek7 napisał:

Na 1 ssie nic nie widać, widać jedyne ze odjeżdżam, a na drugim ze mi blokujecie wyjazd z mecha. Pokaż gdzie ci się przyznanłem oprócz napisania "no taaaa" co było napisan ironicznie. Po drugie gdzie Ci wyzwalem rodziców. Nie pozdrawiam 

po 1. chcieliśmy z toba porozmawiać żebyś oddał  oddał kase a ty piszesz coś tam i odjeżdżasz 2. po 2 napisałeś do mnie na pm jak to jest nie mieć starego ja odpisałem a powiec mi jak to jest być niewychowanym a ty napisałeś że to nie do mnie to pytanie tylko do kolegi 

26 minut temu, >>>REDBULEK<<< napisał:

po 1. chcieliśmy z toba porozmawiać żebyś oddał  oddał kase a ty piszesz coś tam i odjeżdżasz 2. po 2 napisałeś do mnie na pm jak to jest nie mieć starego ja odpisałem a powiec mi jak to jest być niewychowanym a ty napisałeś że to nie do mnie to pytanie tylko do kolegi 

No spytałem się tylko bo ja akurat nie wiem jakie to uczucie, ale może Ty wiesz.

Już dostałem pakiecik kar od jakiegoś peta więc można zamknąć 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.