Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na KRUL.

ciomkersoN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8720
Login: ciomkersoN
Nick oskarżonego: @KRUL.
Powód skargi: Nie spłacenie pożyczki
Data zdarzenia: 01.08.21
Dowody: image.png.7c148524f2b640c5bcb13515d294188d.pngimage.png.dd4b713ea62237c28f50055a4f4136af.png
Opis sytuacji: A więc tak gracz napisał na /og że szuka kogoś kto pożyczy mu kwotę 70,000$ zaoferowałem mu pomoc i pożyczyłem mu gotówkę miał on oddać ją do dnia 06.08.21. Próbowałem się z nim skontaktować bez skutku. Rozmowa przebiegała głównie na discordzie. Po napisaniu pierwszej skargi skontaktowałem się z nim na platformie facebook i tam dogadałem się, że spłaci mi do 10.08.21 lecz tego nie zrobił
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.47623a48077031c6582c4f4bd47ebe51.png

9 godzin temu, Krychu napisał:

Dobrze zrobimy tak: @KRUL. jeśli oddadzą ci komputer z naprawy to poinformuj w tym temacie i dopiero wtedy będziesz spłacał dług dla gracza.

Mam ss jak pisałem ze nawet jak oddadzą mi PC a nie będę w stanie spłacić to oddam auto warte więcej więc easy.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.