Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na we_wc

*^ARCHA^*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 1679 
Login: kaczorekYT 
Nick oskarżonego: We_Wc
Powód skargi: Nie zapłacił za szkody 
Data zdarzenia: dzisiaj około 13
Dowody: będą na samym dole 
Opis sytuacji: jadę z kolegą na aplikacji transportowej wiozę pasażera a we WC pod prąd wjechał wemnie kurierem poczym napisał "o" i dał 10 zł za cały rozwalony przód w elegancie i odjechał 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie mam bo mam mute ale kolega napisze

mta-screen_2021-08-09_12-58-31.png

Witam, nie rozumiem zbytnio skargi, jest ona za rzekome nie zapłacenie za szkody, gdzie w opisie sytuacji sam potem piszesz, że zapłaciłem, nie pisałeś ile, twój kolega też, więc dałem 10$ i tyle. Wjechałem pod prąd, ponieważ wyjazd w tamtym miejscu jest dziwnie wyprofilowany, a kurierka ociężała i ciężko jest stamtąd wyjechać.

27 minut temu, StasiuChmurka. napisał:

Kurwa każdy normalnir wyjeżdża tylko Ty jesteś kurwa nieudolnym kierowca 

Mówisz coś o nieudolności, a sam sobie zaprzeczasz, piszesz, że nie zapłaciłem, a dalej wstawiasz ss, gdzie widać, że to zrobiłem o czym potem wspominasz. Płaczesz, że administrator przez 5h nie sprawdził Ci apelacji za co potem piszesz na niego skargę. W skardze na mnie przeklinasz i mnie wyzywasz. Jakiś... Odklejony chyba jesteś.

Czekam na wypowiedź administratora, rozpatrzenie skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.