Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

witam Maiłem 100 level Rajdowca

DonTadeoez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie miałem 100 level rajdowca i nie wiem co jest nie tak ponieważ chciałem sobie zamontować bodykit i nie da sie po czym udałem się do bota w sf co są wyscigi i nie mam 100 levela Proszę o naprawienie a mialem na 10000% bo jeszcze swego czasu Montowałem dawniej do sowjego bufallo bodykit hellcat oraz t3 i wszystko było git.

Nie były zmieniane żadne progi exp na rajdowcu ani nie cofaliśmy nikomu ilości exp.
Sprawdziłam ile zebrałeś exp przez całą swoją rozgrywkę na serwerze i wyszło 21451 exp. W związku z tym posiadasz poziom 40 (który jest od 21200 exp).

Dodatkowo, bodykit do Bufallo HellCat można zamontować posiadając 40 poziom i zamontowałeś go 2020-12-13 22:13:15.
Od czasu zamontowania bodykitu zrobiłeś tylko 13 wyścigów, z których otrzymałeś łącznie 228 exp.
Wychodzi na to, że w grudniu już posiadałeś 40 poziom rajdowca, bo miałeś 21223 exp.

Nie wspominając o tym, że nie można mieć 100 poziomu rajdowca, bo jest tylko 99.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.