Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na członka frakcji - WhiteTiger

PatelniaW

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ubsti.gs
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód: Złamanie KRD serwera oraz ogólna niechęć do przewozu graczy.
Dowody: https://imgur.com/a/doEBTIR
Opis sytuacji: Transporter WhiteTiger nie chciał mnie podwieźć na górę chiliad odpowiadając mi, że znam regulamin SATC i powinienem wiedzieć, iż na takową górę nie wjeżdżają. W jednym przypadku gracz miał racje, że regulamin nie jest mi obcy i w regulaminie nie widnieje żadna wiadomość dotycząca wjazdu na "MC" co wskazuje na totalne lenistwo ze strony gracza. Drugim powodem mojej skargi jest złamanie KRD w którym widnieje nakaz jechania 50km/h na doherty w dowodach widać ze gracz przekroczył nakazaną prędkość trzykrotnie. 

Witam, zacznijmy od początku, że żaden członek frakcji SATC nie ma obowiązku wjeżdżać na górę Mount Chiliad, ponieważ wiąże się to z dużym ryzykiem spadnięcia z tej góry. Jeśli jest jakaś potrzeba, aby dostać się na ową górę nie widzę problemu wsiąść do prywatnego pojazdu/przejść się pieszo i tam się udać. A co do łamania krd to jak widzę jest po godzinie 23, czyli od kilku minut jest tzw. taryfa nocna, która pozwala pracownikom SATC poruszać się z większą prędkością niż normalnie jest to dozwolone. Jeśli byłeś we frakcji to powinieneś wiedzieć jak to wygląda i jeśli przejedziemy już za fotoradar to nie trzeba mieć ogranicznika na 50km/h, bo jest to zwyczajnie nie potrzebne i tylko przedłuża to przejazd przez ową ulicę/dzielnicę. 

"żaden członek frakcji SATC nie ma obowiązku wjeżdżać na górę Mount Chiliad, ponieważ wiąże się to z dużym ryzykiem spadnięcia z tej góry" jadąc 150km/h w miejscu zabudowanym drogą z nakazem prędkości 50km/h jest większe ryzyko wypadku większej ilości osób jak po wjechaniu na górę. Po drugie osoby przechodzą okres przygotowawczy który WhiteTiger zdał więc  nie powinien mieć żadnych problemów do wjechania na MC która nie jest zatłoczona. Poza tym gracz nie napisał mi nic o żadnym ryzyku spadnięcia z góry a odpisał mi: 

Spoiler

[2021-08-03 22:51:29] [Output] : (37) ubsti.gs: na mc
[2021-08-03 22:51:30] [Output] : (37) ubsti.gs: jedz
[2021-08-03 22:51:34] [Output] : (18) WhiteTiger: nie wjadę na górę/
[2021-08-03 22:51:40] [Output] : (37) ubsti.gs: bo co
[2021-08-03 22:51:48] [Output] : (18) WhiteTiger: będąc we frakcji
[2021-08-03 22:51:53] [Output] : (18) WhiteTiger: znałes regulamin

owszem regulamin znałem i do tej pory nie widnieje w regulaminie żadna wzmianka dotycząca owej góry. Czuję się zaniedbanym klientem bardzo niemiłego kierowcy.

Droga na MC jest odpowiednio zabezpieczona polecam się tam wybrać z przysłowiowego "buta" jeżeli boisz się tak jeździć aby zobaczyć, że znajdują się tam barierki. Dobrze ze dopisałeś ze w regulaminie zostanie dodany podpunkt ale w czas pisania skargi takiego podpunktu nie widzę 😄

Czy mogę pisać z kimś bardziej kompetentnym ? Ponieważ raz @Tubas pisze, że droga nie jest odpowiednio zabezpieczona po czym w wiadomości kolejnej pisze, że droga jest faktycznie zabezpieczona lecz do "wypraw pieszo" ty nie jesteś od myślenia gdzie można i jak jeździć, jest od tego KRD.

Hej, co do skargi myślę, że nie muszę się rozpisywać ponieważ Tubas wszystkie Ci już napisał jak to wygląda, ale dobrze po 23 mam prawo prawie wszędzie poruszać się więcej, niż przed 23. Co do wjazdu na MC, nie musiałem tam wjeżdżać ponieważ jeżeli bym faktycznie spadł z tej góry  miałbym skargę zapewne od Ciebie za skoki z MC. Trollowales mnie kursami  Spawn SF- Spiny Bed- Kurier- MC- i chyba Spawn. Nie wysiadałeś nawet z taxówki by faktycznie coś zrobił tylko za chwilkę zmieniałeś kurs jako,iż wieczorami jest dużo graczy przekłada się to na dużo zgłoszeń przez co ktoś nie mógł skorzystać z transportu bo właśnie Wam ( Tobie i koledze) zachciało się trollować.

9 godzin temu, ubsti.gs napisał:

Drugim powodem mojej skargi jest złamanie KRD w którym widnieje nakaz jechania 50km/h na doherty w dowodach widać ze gracz przekroczył nakazaną prędkość trzykrotnie. 

Pisałeś mi, że dobrze znasz regulamin więc nie muszę Ci nic tłumaczyć.

Przejechałem fotoradar ale żeby przyspieszyć Waszą zabawę z trollem od razu za nim spuściłem ogranicznik by właśnie ktoś później nie musiał czekać. 

Rozumiem, że chciałeś skorzystać z Fast Transport, lecz trollowanie to nie jest miejsce do tego.  Myślę, że przepraszać Twojej osoby osobiście nie mam za co, także to była moja ostatnia wypowiedź w tej skardze, resztę niech zadecyduję zarząd frakcji. Pozdrawiam, oraz Życzę Miłego dnia.

Pierwszy kurs miał być na MC po tym jak odebrałeś mi możliwość poruszania się pojazdem z opisem "skoki na dach spawnu" przy których nawet cie nie było i nie jestes w stanie udowodnić czegoś takiego, więc nie mogłem sam pojechać na ową górę. Odmówiłeś więc wtedy takiego kursu dopisując ze tam nie kurujecie (następnym razem nie mów na siebie w liczbie mnogiej XD) więc  zacząłem wymyślać inne kursy do których również mam prawo tak samo jak kurs na mc. Co do odebrania mi prawa jazdy przyznaję się, że faktycznie skakałem na dach w SF i jestem zdania, że do regulaminu trzeba się dostosować i go przestrzegać dlatego nie rozumiem również faktu dlaczego was "Szef frakcji" nie przestrzega własnego regulaminu a wymaga go od swoich pracowników. @Turbo na służbie to jak figa z makiem, niby każdy słyszał, ale nikt nie widział.
Systemy awansów również jest bardzo okrojony dla graczy, którzy nie należą do grona "przydupasów" Tubasa. Gracz który dwa tygodnie z rzędu wyrobił 1200minut na służbie nie dostał awansu a tubas wyjaśniał tym zdjęciem: https://imgur.com/a/EMyvPP0 XD?

Więc co do czekania na decyzje zarządu może się z tym wstrzymamy i poczekamy na odpowiedź kogoś bezstronnego.

9 minut temu, ubsti.gs napisał:

Systemy awansów również jest bardzo okrojony dla graczy, którzy nie należą do grona "przydupasów" Tubasa. Gracz który dwa tygodnie z rzędu wyrobił 1200minut na służbie nie dostał awansu a tubas wyjaśniał tym zdjęciem: https://imgur.com/a/EMyvPP0 XD?

Skarga jest na mnie czy na system awansów we frakcji? :))

@Turbo na służbie to jak figa z makiem, niby każdy słyszał, ale nikt nie widział.

Skarga jest na mnie czy na lidera frakcji? nie rozumiem.

10 minut temu, ubsti.gs napisał:

Co do odebrania mi prawa jazdy przyznaję się, że faktycznie skakałem na dach w SF i jestem zdania, że do regulaminu trzeba się dostosować i go przestrzegać

I za to zostałeś ukarany.

Czekam na zarząd wszystko Ci wytłumaczyłem.

Widzę, że masz problemy z spokojnym czytaniem i ogólnym zrozumieniem tekstu więc wyjaśnię ci to jak w szkolę na języku polskim na którym najwidoczniej dłubałeś w nosie. 
Wszystkie rzeczy które wstawiłeś w cytat były napisane po to abyś zrozumiał ostatnie zdanie 

Cytat

Więc co do czekania na decyzje zarządu może się z tym wstrzymamy i poczekamy na odpowiedź kogoś bezstronnego.

Ale widzę ze dalej nie rozumiesz bo dalej czekasz na decyzje "zarządu" który za grosz nie ma w sobie wiarygodności tak samo jak ty ponieważ sam napisałeś wiadomość wcześniej, że jest to twoja ostatnia wypowiedź a dalej się udzielasz XD. A co do skargi na zarząd takowa się pojawi również.

5 minut temu, ubsti.gs napisał:

Widzę, że masz problemy z spokojnym czytaniem i ogólnym zrozumieniem tekstu więc wyjaśnię ci to jak w szkolę na języku polskim na którym najwidoczniej dłubałeś w nosie.

Akurat potrafię bardzo dobrze czytać i widzę co napisałeś, lecz skargę piszesz na mnie z powodu " Powód: Złamanie KRD serwera oraz ogólna niechęć do przewozu graczy." tym samym wchodzisz na aktywność lidera frakcji (który jest na urlopie) czy na same awanse we frakcji które dobrze wiesz jak funkcjonują ponieważ byłeś we frakcji.  Wolałem się wypowiedź pod skargą mimo, że tego robić nie miałem bo zaraz byś napisał że celowo już nic nie piszę bo nie mam nic na swoję obronę. 

Ale widzę ze dalej nie rozumiesz bo dalej czekasz na decyzje "zarządu" który za grosz nie ma w sobie wiarygodności

Wydaje mi się Panie ubsti, że nie Tobie o tym decydować.

Okej w pierwszej kolejności proszę bardzo cię o to żebyś uczynił to co napisałeś, że udzielać się już nie będziesz ponieważ nie mam już nerwów odpisywać ci trzeci raz na to samo a raczej melepetą nie jesteś, więc niech moje odczucia o tobie takie zostaną.

15 minut temu, WhiteTiger napisał:

Ale widzę ze dalej nie rozumiesz bo dalej czekasz na decyzje "zarządu" który za grosz nie ma w sobie wiarygodności

Wydaje mi się Panie ubsti, że nie Tobie o tym decydować.

Odniosę się tylko do tego, że są to moje prywatne doświadczenia i opinie o zarządzie frakcji.

15 godzin temu, Tubas napisał:

Witam, zacznijmy od początku, że żaden członek frakcji SATC nie ma obowiązku wjeżdżać na górę Mount Chiliad, ponieważ wiąże się to z dużym ryzykiem spadnięcia z tej góry. Jeśli jest jakaś potrzeba, aby dostać się na ową górę nie widzę problemu wsiąść do prywatnego pojazdu/przejść się pieszo i tam się udać. A co do łamania krd to jak widzę jest po godzinie 23, czyli od kilku minut jest tzw. taryfa nocna, która pozwala pracownikom SATC poruszać się z większą prędkością niż normalnie jest to dozwolone. Jeśli byłeś we frakcji to powinieneś wiedzieć jak to wygląda i jeśli przejedziemy już za fotoradar to nie trzeba mieć ogranicznika na 50km/h, bo jest to zwyczajnie nie potrzebne i tylko przedłuża to przejazd przez ową ulicę/dzielnicę. 

Tak jak @Tubas Ci powiedział mówiliśmy wielokrotnie na spotkaniach SATC że nie mają obowiązku nikogo wieść aż na sam szczyt MC aczkolwiek mogą zostawić osoby pod górą, nie jest to umieszczone w regulaminie ale już będzie żeby nie było takich przypadków. 

KRD również tłumaczyliśmy w jakiej strefie Doherty obowiązuję ona ( na długości wjazdu oraz wyjazdu z peronu ) - to również tłumaczone było na pierwszym spotkaniu akademii.

Co do systemu awansów jest on w pełni wyjaśniony dla pracowników SATC ( Jest temat w materiałach szkoleniowych ) , Tubas już wyjaśnił na discordzie twojemu koledze, ale zrobię to ponownie masz 2 tygodnie i musisz zrobić w nich po 1,200 minut, jeżeli w jednym tygodniu wyrobisz minuty ale w następnym już nie, możesz dogadać się z zarządem żeby minuty zostały zamienione na plusa. 

Pracownik nie ma obowiązku "latać" po całej mapie po parę razy bo masz taki kaprys, nie wysiadałeś nawet z taksówki tylko podawałeś lokalizację a gdy @WhiteTiger napisał Ci że chce już zejść ze służby to stwierdziłeś że nie chce mu się dalej jeździć i oskarżałeś go o lenistwo, w to nie wnikam ale uważam że każdy jest człowiekiem i jeżeli nie chciało mu się po takich kursach już jeździć to ma w pełni prawo zejść ze służby.

Jeżeli masz wątpliwości oraz jakieś zażalenia co do naszej pracy (Zarządu) Polecam złożyć na nas skargę w dziale CZF ( https://projectrpg.pl/forum/342-skargi-na-frakcje/ ) 

Skargę odrzucam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.